Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:31, 24. 10. 2023.

| Sport

Niški teniser igrao osam finala na četiri turnira u Gani

Autor:Ljubica JocićIzvor:Južne vesti
Nikola Jović
Nikola Jović sa peharima; foto: Teniska akademija Živković

Nesvakidašnji uspeh ostvario je Nišlija Nikola Jović, takmičar Teniske akademije Živković, pošto je tokom četiri nedelje u glavnom gradu Gane odigrao četiri juniorska ITF turnira i na sva četiri igrao finala i u singlu i u dublu. Jović je osvojio po dve titule u singlu i dublu, a kaže da je zadovoljan svojim izdanjem u Africi.

Mesec dana u Akri donela su Nikoli Joviću dosta dobrog tenisa, puno izazova i četiri titule. Na četiri turnira odigrao je svih 8 finala - 4 u singlu i 4 u dublu.

Izuzetno jak ritam, već mesec dana takmičarskog tenisa u Gani, puno teških mečeva, spremni i motivisani protivnici, ali uspeo sam da održim nivo svoje igre tokom čitave serije i na kraju neverovatnih 8 finala - istakao je Nikola Jović.

Teniser niške akademije stiže u svoj klub na trodnevnu pauzu koju će iskoristiti za trening i prilagođavanje na novi tip podloge za predstojeće turnire.

Nikolu Jovića čekaju turniri u glavnom gradu Kenije na šljaci.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Aca

    12:23 // 24. 10. 2023.

    Da ne ulazim u to koliko je tenis popularan i kvalitetan u Africi odnosno u Gani i Keniji, pitao bih strucnjaka iz Teniske akademije Zivkovic, ili onoga ko vec prati i savetuje mladog tenisera na ovoj truneji, da li je normalno da neko odigra osam turnira za mesec dana? Mozda ja ne poznajem sport dovoljno dobro ali mislim da ovaj mladic rizikuje svoje zdravlje zbog nekoliko ukrasa za policu

    • Aleksa Tamonwki

      14:40 // 26. 10. 2023.

      Tamo na turniru su mozda po 4 do 8 igraca, pa je lako doci do finala, al treba roditelji da plate taj izlet u "amazon" i da.plate samo ucesce itd. A premije su mizerne

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: