Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:10, 12. 2. 2020.

| Sport

Niški vaterpolisti izgubili i u Rijeci, na redu tri domaćinstva

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Nais Partizan 2019 Igor Lazić
Dva poraza za tri dana u Hrvatskoj; foto: Vanja Keser

Bez šanse za trijumf je ostao Vaterpolo klub Nais u Rijeci, u duelu 2. kola plej-ofa Regionalne A2 lige jer je domaće Primorje za prve tri četvrtine obavilo sav posao i onda rutinski slavilo sa 15:8 (5:2, 3:0, 4:1, 3:5). Ovom utakmicom niški sastav je završio sa gostovanjima u doigravanju i očekuju ga tri vezana meča na "Čairu".

Niški sastav posebno nije mogao da izađe na kraj sa 20-godišnjim Lovrom Paparićem, o kome hrvatski mediji govore kao o jednom od najvećih nada vaterpola u ovoj zemlji. Mladi centar je sam dao Naisu šest golova.

Hrvati su nakon prve deonice imali prednost od 5:2. U narednoj su postigli tri gola, što i ne bi bilo tako strašno da njihova mreža nije mirovala sve do poluvremena. I po povratku sa odmora je Primorje nastavilo da rešeta mrežu gostiju, dalo četiri gola i pred završni kvartal imalo +9 (12:3).

U poslednjem periodu igre Nais je bio bolji, osvojio ga sa 5:3, ali to nikako nije bilo dovoljno da ugrozi već viđeni trijumf domaćina.

Nais je i dalje na 5. poziciji Regionalne A2 lige. Za nove bodove, kako u ovom prvenstvu, tako i u Superligi, jer se meč računa za oba takmičenja, Nišlije će se boriti 22. februara, kada dočekuju novosadsku Vojvodinu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Пирке

    18:28 // 12. 2. 2020.

    КакоБе!? Нико од толики пливачи да не може једног Ловру да заустави?!?

  • Maki

    17:58 // 12. 2. 2020.

    Bez dva vrlo bitna igraca je Nais igra na ovoj mini turneji po Hrvatskoj.
    Bice bolje u narednim mecevima.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: