Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:35, 27. 12. 2022.

Niški vaterpolisti kritikuju Sotirovski i pozivaju je da se pridruži molbi Vučiću

vaterpolo lopta Apel predsedniku Srbije; foto: Vanja Keser

Nakon izjave gradonačelnice Niša Dragane Sotirovski da je ona neko koga optužuju za propast niškog sporta i nosi se sa tim, Vaterpolo klub Nais joj je poslao otvoreno pismo u kom je poziva da se javno priključi molbi predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću u kom se apeluje da stane u odbranu sporta u Nišu i pomogne koliko je to u njegovoj moći. Saopštenje kluba je, kako pišu, pokušaj odbrane dostojanstva i ponosa kako sportskih klubova, tako i svih onih pojedinaca koji su gradili i grade sportsku istoriju Niša, ponosnog grada na jugu Srbije.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Уставокршитељ

    15:13 // 27. 12. 2022.

    Вучић нема никаква овлашћења.Шта га молите,пита се ко енглеска краљица,разуме се још мање.

  • Ivicka

    15:26 // 27. 12. 2022.

    Ala su joj ga srocili svaka joj cast. Ja ne znam kako ta zena ima obraz da seta ulicom koliko je samo pakosti ucinila ovom gradu.

  • Lenka

    15:35 // 27. 12. 2022.

    Neka se gazde sportskim klubovima koji su naucili da trpaju narodne pare u dzep zaustave dok im mi roditelji placamo treninge i trenere

  • Nisam bot

    15:41 // 27. 12. 2022.

    I ne podrzavam SNS sektu ali ni gomilu parazitskih sportskih klubova u Nisu. Koliko kosta odrzavanje bazena i koliko u odrzavanju finansijski ucestvuje Vaterpolo klub Nais? Koliko karata se proda po utakmici toliko im je i popularan sport. Gradjani Nisa nemaju od toga nikakve koristi vec samo stetu jer su najbolji termini rezervisani za gospodu. Mogu ja do sutra o tome, ogrebace se oni za novac...

    • Mama malog vaterpoliate

      17:03 // 27. 12. 2022.

      Poštovani Gospodine,
      Morate da razumete da nisu sva deca sanjala da budu Piksi kad su bili mali. .. Ima dece koja bi volela da budu Sava Ranđelović.
      Iskreno, nadam se da podržavate inicijativu da je deci bolje u sportu nego na ulici... Možda je pametnije da dobijemo još jedan bazen, a ne fudbalski stadion, zar ne..

  • radnik SC.Cair

    16:11 // 27. 12. 2022.

    Gradonacelnice a jel ce ulozite nesto u SC.Cair narod nema za leba?

    • Smuk II

      17:59 // 27. 12. 2022.

      @radnik SC.Cair : Za "Časni krst" se pliva jednom u godini dana a vi , na žalost, kao i mnoZina naroda ima da plivate tokom cele godine za hleba. Osim ako vam ne nude sendviče kada im zatrebaju glasovi i mitinzi.

  • Ytongy

    17:36 // 27. 12. 2022.

    Nek kazu koliko kosta odrzavanje bazena,pa zagrevanje objekta I vode. To su sigurno milioni za sprdnju I zajebanciju takozvanih vaterpolista. Skole i vrtici u raspadnom stanju.

    • Ja predlažem

      20:29 // 27. 12. 2022.

      Pošto je skupo da se održavaju bazeni,hale,stadioni i svi sportski tereni da se svi zatvore, a te pare preusmere na izgradnju škola i vrtića.Pa posle škole deca umesto na sport pravo u kafiće.
      Aman ljudi za škole,bolnice,sport i kulturu mora uvek da se nađe para.Ne treba da se prepucavamo dal treba pare od bazena da idu i vrtić,već da se zapitamo kolko bi stvari različitih mogli novih da napravimo

    • sportaš

      09:06 // 28. 12. 2022.

      Zajebancija je na nivou,dodji jednom da vidis kako je ....

  • Pa taj vucic je nju postavio. Ceo niski sns je bio protiv nje al kod njih o svemu odlucuje samo jedan covek

    20:54 // 27. 12. 2022.

    Slika i prilika naseg drustva. Ne bi mi objavili koment kad bih napisao sta mislim o ovima sto mole vucica. Da su normalni oni bi ga kudili sto je ceo drzavni sistem u raspadu a ne bi ga dizali u nebesa i pravili od njega supermena koj resava sve probleme.

  • Da@Mama malog vaterpoliste

    21:39 // 27. 12. 2022.

    Da, slazem se. Pa vi gospodjo svoje dete za ruku pa na bazen i platite punu cenu karte kao i sve ostale mame. I da ne zaboravim da pitam da li biste prihvatili da svoje dete vodite na bazen tek kad sva ostala deca budu provela vreme na bazenu u vremenu rezervisanom samo za njih. Budite iskreni.

    • Mama malog vaterpoliste

      22:18 // 27. 12. 2022.

      Poštovani, ako ste se bavili sportom onda znate šta je klubska članarina, kao i da se dodatni termini naplaćuju, što je sve legitimno. Dakle, vaterpolo klub ima termin od 20 h uveče, što će te se složiti nikoga ne ugrožava.
      Samo želim da kažem da vaterpolo kao najtrofejniji sport i kao jedan od najzdravijih sportova mnogo više treba da znači kako gradu tako i državi.

  • Var tehnolog

    23:51 // 27. 12. 2022.

    Povracka !

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: