Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:30, 6. 9. 2013.

| Sport

Niški vaterpolisti nastavljaju pripreme

Autor:Sanja MirkovićIzvor:Južne vesti
490x370-IMG-3314.jpg

Vaterpolisti Naisa nastavljaju sa pripremama za novu sezonu Prve A lige. Trener kluba Marko Blagojević zadovoljan je načinom na koji je odrađen bazični deo priprema, a u planu je i nekoliko kontrolnih utakmica pred početak sezone.

Nišlije su u prethodnoj fazi takmičenja uspele da izbore plasman u viši rang i od ove sezone imaće priliku da igraju sa klubovima iz Prve A lige.

Vaterpolosti su se nakon letnje pauze,u avgustu okupili kako bi otpočeli pripreme za predstojeću sezonu. U klubu su zadovoljni i optimistični, a sve govori da će ovo biti uspešna godina za Nišlije:

- Pripreme teku u najboljem redu. Okupili smo se i vredno radimo od 15. avgusta, jedan deo priprema je odrađen a sada već polako počinjemo da uigravamo ekipu. Od sledećeg vikenda počećemo da radimo sparinge, što sa superligašima što sa nekim ekipama iz inostranstva i da pokušamo na najbolji mogući način da se spremimo za ligu - rekao je Marko Blagojević, trener kluba.

Vaterpolo klub Nais poznat je kao sportski kolektiv koji vodi računa o mladim selekcijama. U svom sastavu ima veliki broj mladih igrača, kojima su se nedavno pridružili i iskusniji igrači.

Naime, niški tim su pre početka priprema pojačali nekadašnji golman VK Niša Igor Lazić, Nemanja Milijanović iz kikindskog ŽAK-a i Zlatko Rakonjac koji je stigao iz holandskog prvenstva.

Vaterpolisti Naisa će se od 16. oktobra nadmetati sa klubovima poput Partizana, Crvene Zvezde, Vojvodine i pokušati da ostvare što bolje rezultate kako bi izbegli eventualni plej-aut i borbu za opstanak.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: