Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:04, 31. 3. 2017.

| Sport

Niškim košarkašima potrebna pomoć publike

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Kosarka
Do sada nisu imali veliku podršku sa tribina, ali se nadaju da će se to promeniti, s obzirom na dobre partije; foto: Vanja Keser

Samo 3 dana odmora moći će da priušte sebi košarkaši Konstantina pred novi duel protiv kruševačkog Napretka u subotu, 1. aprila od 16:30 u sali Osnovne škole “Duško Radović”, a Nišlije obećavaju još jednu fanatičnu partiju na svom terenu i traže pomoć publike.

Od kada se niški košarkaški tim koliko-toliko uigrao i nastupa sa istim sastavom, koliko god on bio podmlađen, njihova borbenost sve više dolazi do izražaja, pa su vezali dve sjajne partije, a nadaju se i trećoj.

Njihov trener Ivan Simić sve veću šansu daje kadetima koji su se priključili timu, ali će se svakako najviše osloniti na Slavišu Bogavca i Jovana Antića.

Ovo je jači ritam, pogotovu za naš smanjeni roster. Ipak, potrudili smo se da ovih dana malo regenerišemo ekipu i da se što bolje pripremimo za ekipu Napretka. Voleo bih da publika dođe u što većem broju, a što se nas tiče obećavam još jednu fanatičnu igru i daćemo sve od sebe, pa da li će to biti dovoljno za pobedu, videćemo - naglasio je Simić.

Napredak ima osrednju sezonu i nalazi se na 8. mestu Košarkaške lige, ali trener Oliver Popović ima na raspolaganju nekoliko odličnih igrača, poput centra Milana Markovića, Jovana Marinkovića, kao i Marka Jeremića, koji je u prvom meču ova dva tima zadao najviše problema Nišlijama.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: