Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:37, 13. 11. 2017.

| Sport

Niškim odbojkašima malo falilo do preokreta, ali ipak poraženi u Ljigu

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
ok-nis.jpg
Najbolji na utakmici bio je Uglješa Ilić sa 21 poenom, a u niškom timu istakao se i Vladimir Usiljanin; foto: Vanja Keser

Gubili su sa 2:0 i 17:14 u trećem setu odbojkaši Niša u Ljigu, ali su uspeli da izjednače i uvedu utakmicu u taj-brejk. Međutim, ovog puta im sreća nije bila naklonjena, pa su nakon 3 uzastopne pobede u Super ligi, sada vezali i dva poraza, jer je 5. set sa 15:12 pripao Spartaku.

I prvi i drugi set tekli su slično: prednost nakupljenu na početku domaći odbojkaši samo su uvećavali i tako stigli do vođstva od 2:0. Međutim, u 3. deonici se raspucao najbolji igrač na meču Uglješa Ilić, a za njim i ostatak niškog tima. Stigao, prestigao i nakupio je Spartak 4 poena prednosti, ali su se gosti ponovo sabrali i, kao i u većini utakmica ove sezone, bili bolji u završnici, za smanjenje zaostatka.

Tako je protekao i kraj 4. perioda igre, samo što su odbojkaši Niša sve do tada jurili minus, u jednom trenutku imali čak i 5 poena zaostatka. Neizvesno je bilo i u taj-brejku, ali su nakon 12:12 igrači iz Ljiga iskoristili grešku gostiju, Marko Marinković je poentirao, a Nikola Milovanović odservirao as, za prvu pobedu svoje ekipe.

Uprkos porazu, Niš je zadržao 4. poziciju, a sledećeg vikenda dočekaće Novi Pazar, aktuelnog osvajača Kupa, koji ove sezone ne zna za poraz.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: