Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:53, 16. 11. 2022.

| Sport

Nišlija najbolji grepling borac Kupa Srbije

Autor:M. M.Izvor:Južne vesti
Grepling
Miloš Milosavljević najbolji u konkurenciji do 84 kilograma; foto: Fort Džiju džicu

Po jedno zlato i bronzu, kao i tri srebrne medalje osvojili su borci niškog Fort džiju-džicu tima na Kupu Srbije, jednom od najvećih i najprestižnijih regionalnih takmičenja u greplingu. Za najboljeg takmičara turnira, među 400 boraca iz zemlje i inostranstva, proglašen je Miloš Milosavljević koji je u A klasi do 84 kg ostvario sve četiri pobede i osvojio zlato.

U starosnoj kategoriji do 14 godina Danilo Stojiljković osvojio je bronzanu medalju, dok su se u konkurenciji do 18 godina Uroš Pejčinović i Ilija Dončić okitili srebrnim medaljama. Fort džiju-džicu imao je i ženskog predstavnika, pošto je Anja Kostić u finalu izgubila od iskusnije takmičarke i zauzela 2. mesto. Grepling Ukupno 5 medalja za niške borce; foto: Fort džiju džicu

Boje niškog kluba branili su i Uroš Nikolić, Dušan Pekić, Petar Petrović, Dimitrije Mirković, Petar Ilić i Vuk Miladinović, ali oni nisu uspeli da dođu do odličja.

Ovo predstavlja veliki uspeh za naš klub i za borilački sport u Nišu i jako smo ponosni na naše članove koji se konstantno takmiče širom Srbije i regiona i u jakoj konkurenciji osvajaju medalje - kažu iz niškog kluba.

Dodaju i da ih uskoro očekuje finale MMA Lige Srbije na kome bi Fort džiju-džicu trebalo da predstavlja Milan Stojiljković.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: