Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:50, 26. 6. 2012.

| Sport

Nišlija najbolji u kampu FK Milan

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
veljko vulic
Veljko Vulić u kampu FK Milan

Devetogodišnji Veljko Vulić iz Niša bio je najbolji iz svoje generacije u kampu Fudbalskog kluba Milan, održanom prošle nedelje u Beogradu.

Njegov otac tvrdi da je Veljko poziv Rosonera dobio zahvaljujući svojim klipovima na Jutjubu.

Tako je dobio priliku da sa 200 dečaka i devojčica od 8 do 15 godina trenira 5 dana pod nadzorom Milanovih trenera.

Nakon pet dana treniranja, prema oceni Milanovih trenera, svi polaznici kampa pokazali su zavidan kvalitet, a Veljko je proglašen za najboljeg u svojoj generaciji.

Ovaj mali Nišlija ide u Osnovnu školu “Car Konstantin” i odličan je đak. Fudbalom se bavi već 2 godine, a igrač je škole fudbala "Red star" iz Niša.

Njegovo fudbalsko umeće možete pogledati ovde.

Fudbalsko umeće Veljka Vulića

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Slični tekstovi
Komentari
Poslednji komentari
  • cvetkovic nebojsa

    11:41 // 28. 6. 2012.

    ne vidim sta je lose u tome sto tata voli da mu sin igra fudbal, znate li da neki roditelji bebama kupuju lopte i stavljaju im pod jastuk verujuci da ce dete tako zavoleti fudbal! SAMO NAPRED VELJKO, IGRAJ FUDBAL_ BUDI SRECAN!!!!!!!!

  • nikola

    16:35 // 26. 6. 2012.

    Porediti fudbal sa ucenjem engleskim jezikom je smesno. Jer je engleski neophodan i za fudbal i za bilo koju drugu profesiju.
    Da li je talentovan, verovatno jeste i svaka cast, ali od talenta do dobrog fudbalera je mnogo. Da se placa kamp rekao je PR istog na jutarnjem programu televizije Pink kada su zvali roditelje da prijave svoje klince.
    Ja se bavim sportom i donekle zivim od njega i vise ga volim od svih ovih dusebriznika, ali forsiranje deteta koje je ocigledno ne mogu da prihvatim. Dete se jos nije ni razvilo mi pricamo o nekom talentu, a pri tome i ne mislimo da ce mu se za 6-7 godina igrati tenis. Da li ce ono tada preci ne drugi sport? Naravno da nece upravo zbog roditelja.
    Ja nemam nista protiv malog Veljka, ovo je moja donkihotovska borba jos od ranije. Samo kad vidim da vise roditelja, deda, baba ili sta vec ima nego klinaca na njihovim treninzima muka mi je. I svi bi voleli da oni budu novi Ronaldo ili sta vec i da izbave familiju iz bede.

    • Tata

      19:48 // 26. 6. 2012.

      @nikola upravu si za strane jezike, tu sam pogresio...ali mnogo dece treniraju neke sportove i imaju manje ili vise uspeha u njima. Sto se tice moje dece kada izraze zelju da treniraju bilo koji drugi sport podrzacu ih maksimalno. Sva nasa deca su super i svi bi da treniraju nesto ali smo mahom svi u losem finansijskom stanju.. Kamp Milana je bio besplatan tako stoji i na sajtu AC Milan Srbija i ja licno nisam dao ni dinara (ni eura), mozda si pomesao sa Barsinim kampom.... A sto se tice forsiranja i naseg sporta prica je jasna pa FSS NAPLACUJE kamp u Pazovi "talentovanoj" deci.
      Niko nije reko da je Veljko dobar "fudbaler", vec da ima smisla, a sto se tice fudbala jos je rano i tek treba da uci i da se razvija.. Nadamo se

    • Maki

      20:25 // 26. 6. 2012.

      Druze Nikola na pogresno drvo lajes. Da si jednom bio na utakmici njihovoj (ovi malih iz Red Stara) da vidis sa kakvim zarom igra ovaj mali. U ocima mu se vidi da igra iz ljubavi i da mu je naravno cilj i zelja da postane novi Ronaldo, Mesi, Cavi ili pak jedan jedini Veljko. A to sto roditelj "gura" dete time sto je ostavio njegov klip na sajtu Milana ja podrzavam i svako bi trebao da radi a nadam se da ces i ti za tvoje dete jer bi u suprotnom bio jako los roditelj. Siguran sam da tata malog Veljka nece imati nista protiv ako jednog dana Veljko resi da se ne bavi vise fudbalom vec da predje da radi ono sto voli. Znaci poenta je da ovde tata gura sina da radi to sto sin voli a ne sto tata misli da treba! Zato jezik za zube i nemoj da se brukas vise.

  • Marija Milosevic

    14:48 // 26. 6. 2012.

    Bravo Veljko! Samo napred! Drago mi je da se bar negde ceni talenat! Zao mi je sto je klinac tek na pocetku, a vec postoje zlobni komentari! Sramota, dozvoljavate sebi da pljujete po uspehu deteta! Pa ovo ide mnogo dublje od kompleksa!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: