Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:50, 26. 6. 2012.

Nišlija najbolji u kampu FK Milan

veljko vulic Veljko Vulić u kampu FK Milan

Devetogodišnji Veljko Vulić iz Niša bio je najbolji iz svoje generacije u kampu Fudbalskog kluba Milan, održanom prošle nedelje u Beogradu.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Durlanac

    12:07 // 26. 6. 2012.

    Naravno da ovaj klip nema veze sa Rosonerima, i naravno da nije niko od tih 500 pregleda iz Milana. Tata je pljusnuo kintu za svog sincica, i sad ce videti, vredi li... Nego mora jos nekim vestima da plati...

    • Milan petrovic

      13:05 // 26. 6. 2012.

      e jadnice.. nije te sramota da pljujes po detetu, otkud ti znas sta i kako?

    • Marija Milosevic

      15:24 // 26. 6. 2012.

      Naravno da tvoj komentar nema veze sa mozgom! 3:)

    • durlanac takodje

      22:28 // 26. 6. 2012.

      kakav kompleksas, neverujem

    • durlanac

      22:32 // 26. 6. 2012.

      durlanac, kompleski te pucaju samo tako.

  • Tata

    13:04 // 26. 6. 2012.

    @durlanac ovo je jedna od utakmica kada je Veljko imao 7 godina, klipove smo poslali preko Milanovog sajta , ljudi su pogledali i malom dali sansu i on je na kampu pokazao svoje umece.I ja uvek mislim da je sve namesteno, ali vidite da nije... Ko poznaje mene i Veljka zna o cemu pricam....Inace za tvoju informaciju kamp je bio BESPLATAN i na poziv.

    • Milan petrovic

      13:15 // 26. 6. 2012.

      svaka cast malom i samo hrabro !

  • nikola

    13:14 // 26. 6. 2012.

    Nijednom recju nije pljuvala po detetu vec po roditelju koji forsira to dete i na taj nacin leci svoje komplekse. Koliko je takvih roditelja samo to nije normalno? Nije ni cudo sto je dobar deo fudbalera blago nepismen.
    Sto se tice Milanovog kampa, kostao je Boga oca, a oni to organizuju po celom svetu i gledaju desetine hiljada klinaca. Tako da je stvarno kvalitetan sad bi vec ponosni tata dobio posao u Milanu a sin uveliko trenirao...

    • Marija Milosevic

      14:53 // 26. 6. 2012.

      Nikola, kao prvo, radi se o osobi muskog pola, sto znaci da nije pljuvala, nego pljuvao. Zatim, ispred slova a, u drugom delu poslednje recenice, treba da stoji zarez. Tako da i ti spadas u grupu blago nepismenih. Sto se tice smisla tvog komentara, mesas babe i zabe.

    • Tata

      15:17 // 26. 6. 2012.

      @Nikola - Kamp je bio Besplatan !!!
      Zasto mislis da roditelji lece komplekse ?
      Pa sva deca idu na engleski - dali tu roditelji lece komplekse?
      Idu na klavir, na ritmiku, na plivanje, na tenis ?????
      Veljko je odlican djak, mirano i dobro dete i nevidim koji je razlog da osudjujete to sto ima talenta za nesto ?

  • Marko Mezgraja

    14:32 // 26. 6. 2012.

    Kod nas se prašta sve osim uspeha. Cenim da su glavni hejteri ljubomorni roditelji klinaca koji igraju sa malim Vulićem. Svaka čast mališanu, poznajem njegovu porodicu i mogu da kažem da su jako skromni ljudi. Ne sumnjam da će dečak biti pravilno usmeren. Pa, ako i ne bude nekada igrao u Milanu, dovoljno je da igra za naš Radnički i da na punom Čairu uživamo u njegovoj igri.

  • asdf

    14:44 // 26. 6. 2012.

    Sve najbolje malom i nadam se da cemo ga gledati u nekom od velikih klubova.
    Meni samo jedno smeta, pravi put tog malog bi bio da karijeru pocne u Radnickom, ipak je on nase dete i ovde da ostavi trag pa onda u evropu...

    • Tata

      15:26 // 26. 6. 2012.

      Hvala na lepim zeljama.... Najvise na svetu bi voleo da gledam svoju decu u najdrazem klubu , a to je Radnicki .....

  • Marija Milosevic

    14:48 // 26. 6. 2012.

    Bravo Veljko! Samo napred! Drago mi je da se bar negde ceni talenat! Zao mi je sto je klinac tek na pocetku, a vec postoje zlobni komentari! Sramota, dozvoljavate sebi da pljujete po uspehu deteta! Pa ovo ide mnogo dublje od kompleksa!

  • nikola

    16:35 // 26. 6. 2012.

    Porediti fudbal sa ucenjem engleskim jezikom je smesno. Jer je engleski neophodan i za fudbal i za bilo koju drugu profesiju.
    Da li je talentovan, verovatno jeste i svaka cast, ali od talenta do dobrog fudbalera je mnogo. Da se placa kamp rekao je PR istog na jutarnjem programu televizije Pink kada su zvali roditelje da prijave svoje klince.
    Ja se bavim sportom i donekle zivim od njega i vise ga volim od svih ovih dusebriznika, ali forsiranje deteta koje je ocigledno ne mogu da prihvatim. Dete se jos nije ni razvilo mi pricamo o nekom talentu, a pri tome i ne mislimo da ce mu se za 6-7 godina igrati tenis. Da li ce ono tada preci ne drugi sport? Naravno da nece upravo zbog roditelja.
    Ja nemam nista protiv malog Veljka, ovo je moja donkihotovska borba jos od ranije. Samo kad vidim da vise roditelja, deda, baba ili sta vec ima nego klinaca na njihovim treninzima muka mi je. I svi bi voleli da oni budu novi Ronaldo ili sta vec i da izbave familiju iz bede.

    • Tata

      19:48 // 26. 6. 2012.

      @nikola upravu si za strane jezike, tu sam pogresio...ali mnogo dece treniraju neke sportove i imaju manje ili vise uspeha u njima. Sto se tice moje dece kada izraze zelju da treniraju bilo koji drugi sport podrzacu ih maksimalno. Sva nasa deca su super i svi bi da treniraju nesto ali smo mahom svi u losem finansijskom stanju.. Kamp Milana je bio besplatan tako stoji i na sajtu AC Milan Srbija i ja licno nisam dao ni dinara (ni eura), mozda si pomesao sa Barsinim kampom.... A sto se tice forsiranja i naseg sporta prica je jasna pa FSS NAPLACUJE kamp u Pazovi "talentovanoj" deci.
      Niko nije reko da je Veljko dobar "fudbaler", vec da ima smisla, a sto se tice fudbala jos je rano i tek treba da uci i da se razvija.. Nadamo se

    • Maki

      20:25 // 26. 6. 2012.

      Druze Nikola na pogresno drvo lajes. Da si jednom bio na utakmici njihovoj (ovi malih iz Red Stara) da vidis sa kakvim zarom igra ovaj mali. U ocima mu se vidi da igra iz ljubavi i da mu je naravno cilj i zelja da postane novi Ronaldo, Mesi, Cavi ili pak jedan jedini Veljko. A to sto roditelj "gura" dete time sto je ostavio njegov klip na sajtu Milana ja podrzavam i svako bi trebao da radi a nadam se da ces i ti za tvoje dete jer bi u suprotnom bio jako los roditelj. Siguran sam da tata malog Veljka nece imati nista protiv ako jednog dana Veljko resi da se ne bavi vise fudbalom vec da predje da radi ono sto voli. Znaci poenta je da ovde tata gura sina da radi to sto sin voli a ne sto tata misli da treba! Zato jezik za zube i nemoj da se brukas vise.

  • cvetkovic nebojsa

    11:41 // 28. 6. 2012.

    ne vidim sta je lose u tome sto tata voli da mu sin igra fudbal, znate li da neki roditelji bebama kupuju lopte i stavljaju im pod jastuk verujuci da ce dete tako zavoleti fudbal! SAMO NAPRED VELJKO, IGRAJ FUDBAL_ BUDI SRECAN!!!!!!!!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: