Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:27, 8. 3. 2017.

| Sport

Nišlija osvojio teniski turnir u Novom Sadu

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Tenis
Luka se tenisom bavi od svoje sedme godine; foto: M. C.

Mladi teniser iz Niša Luka Stefanović osvojio je turnir u Novom Sadu u konkurenciji do 16 godina. Nišlija je prvi set osvojio bez izgubljenog gema, nakon čega mu je predao meč Stefan Spasojević, prvi reket Srbije u ovom uzrastu.

Turnir u Novom Sadu pripada prvoj kategoriji, a Stefanović je prva 3 meča dobio rutinski. U polufinalu je loše počeo meč protiv imenjaka Todorovića, tenisera koji zauzima 32. poziciju. On je izgubio 1. set, nakon čega se vratio, osvojio sledeća dva i sigurno izborio plasman u finale.

Ovo je sjajna uvertira za predstojeće turnire iz kategorije Tennis Europe. Raduje me ovakav početak godine i ovim rezultatom ostajem u top 10 tenisera Srbije u mojoj kategoriji, sve sam bliži vrhu – kaže Stefanović.

Drugi predstavnik Niša i Teniske akademije Živković na ovom turniru bila je Luna Urso. Ona je na startu bila slobodna, zatim pobedila sa samo jednim izgubljenim gemom, a u četvrtfinalu je nakon velike borbe izgubila od Teodore Vujičić koja je trenutno 15. teniserka u Srbiji u konkurenciji do 16 godina.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: