Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:27, 5. 3. 2013.

| Sport

Nišlija vodi reprezentaciju Tadžikistana

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
nikola-lazarevic-fudbal.jpg
Nikola Lazarević

Fudbalski trener iz Niša Nikola Lazarević postavljen je za asistenta fudbalske reprezentacije Tadžikistana gde radi sa srpskim selektorom Nikolom Kavazovićem.

Nikola Lazarević (35) je oktobra 2012. godine izabran za asistenta selektora Nikole Kavazovića, ali je zbog pauze u šampionatu Tadžikistana u Dušanbe otišao tek početkom februara.

- Na početku rada moj deo zadatka je bio fizička priprema igrača kao i "scouting", kompjuterska analiza igre protivnika i svog tima. U poslednje vreme selektor Kavazović prepušta mi i organizaciju treninga koji se tiču i drugih segmenata igre - priča Lazarević za Južne vesti.

nikola i nikola Nikola Lazarević i Nikola Kavazović

Ovog Nišliju 17. marta očekuju kvalifikacije za "Challenge Cup" koje reprezentacija Tadžikistana igra sa Kirgistanom, Pakistanom i Makaom u Biškeku. Završni turnir "Challenge Cup" biće odigran sledeće godine na Maldivima.

- Veoma sam zadovoljan trenutnom saradnjom sa selektorom Kavazovićem koji je stekao veliko poverenje u mene, te s tim u vezi moja odgovornost je sada veća. Za svoj dosadašnji rad za ovo kratko vreme dobio sam pohvale ljudi iz Saveza, pa u poslednjih par dana kruži priča da možda dobijem funkciju selektora kadetske reprezentacije Tadžikistana - dodao je Nikola Lazarević.

Nikola ima UEFA A Licenca, a sledeće godine će proslaviti 15 godina rada kao trener.

Radio je u niškim klubovima Sinđelić, Železničar, Car Konstantin, Radnički, a najviše vremena proveo je u školi fudbala Filip Filipović. Bio je nekoliko puta pozivan u kampove mlađih kategorija FSS-a.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • pera

    19:46 // 6. 3. 2013.

    bravo sampione pa da povedes dao bog i nasu reprezentaciju

  • TBM

    23:36 // 5. 3. 2013.

    Covek se bavi ovim poslom iz ljubavi, to je dokazao letos, kada je imao ponudu Zvezde, da predje i povede najbolju decu sa sobom, ali nije hteo i nije dozvolio da mu se to dva puta desi i ostao je veran svom klubu u kome je radio. Novac mu nije bitan, ako se ne varam, tamo radi bez plate.

  • Slaviša Stević

    22:46 // 5. 3. 2013.

    Talentovan i perspektivan trener,ali svoje znanje prenosi u dalekom svetu.Normalno trbuhom za kruhom.SAMO NAPRED NIKOLA|

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: