Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:20, 30. 1. 2017.

| Sport

Nišlije čekale od ranog jutra, ali karata za Dejvis kup više nema?

Autor:A. S, M. J.Izvor:Južne vesti
dejvis-kup-karte-M.J
Gužve ispred biletarnice i uzaludno smrzavanje; foto: M. J.

Najveći zaljubljenici u tenis od 8 sati jutros, na temperaturi od skoro -10 stepeni, čekali su ispred biletarnica hale “Čair” kako bi kupili karte za mečeve Dejvis kupa koji se igra od 3. do 5. februara u Nišu. Biletarnice zatvorene oko 11:30 uz obaveštenje da karata više nema.

Biletarnice su otvorene u 10 sati, ali već u 11:30 su šalteri zatvoreni, jer karata nije bilo. Prodavane su, kako kažu oni koji su čekali, pojedinačne ulaznice, a bilo je i kompleta.

Mnoge Nišlije uzalud su stajale u redu nadajući se da će doći do karata, a kada im je rečeno da ulaznica više nema bili su revoltirani.

Čekamo od 8 jutros. Rečeno nam je da ima karata za sva 3 dana i sada odjednom gotova prodaja - priča jedan nezadovljan Nišlija.

dejvis-kup-karte2-M.J Oko 11:30 šalteri zatvoreni; foto: M. J.Portparol Teniskog saveza Srbije Neda Miletić, kaže da ne zna ništa o prodaji karata i novinare je uputila na “DD Tickets”, iako na njihovom sajtu već nekoliko dana stoji informacija da su karte za Dejvis kup rasprodate.

Otežano je išla i prodaja preko ovog sajta, pa su građani redove prethodnih dana pravili ispred prodavnica “Win Win” gde su se prodavale karte. Sajt je često bio preopterećen, pa građani nisu mogli da rezervišu ulaznice, a prodavci da pristupe sajtu i prodaju ih.

Kako je ranije najavljeno, u planu je bilo da se pojedinačne ulaznice prodaju od 30. januara na biletarnici hale “Čair” od 10 do 16 sati, ali je neizvesno da li karata uopšte ima ili je sve rasprodato danas, za svega sat i po.

Podsetimo, Dejvis kup je poslednji put u Nišu održan 2012. godine, kada su mnogi građani ostali bez karata, jer nije bilo jasno ko ih prodaje i gde mogu da se kupe, kao ni koliko ih je uopšte bilo u prodaji.

U mečevima koji se igraju u Nišu od 3. do 5. februara nastupiće i drugi reket sveta Novak Đoković.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • ana stamenkovic

    09:51 // 31. 1. 2017.

    Nema karata, jer je Nis premaleni grad sa mikro malenom halom nedostojan da ugosti bilo kakav sportski dogadjaj,pih jad i beda od grada.

  • Peki

    07:44 // 31. 1. 2017.

    Nislije podrzite kosarkaski klub Nis

    • Ciceron Zaplanjsky

      12:53 // 31. 1. 2017.

      Šta je to kosarkaski klub Nis?

  • Стефан Милић

    21:18 // 30. 1. 2017.

    Понестало ми је карактера,па морам овако.Кад је прошло обавештење да ће Новак играти(њему свака част и велики сам поштовалац његовог лика и свега што је урадио).Е тад сви воле тенис и сви би да иду,потрчало и кусо и репато.Тад је можда и дошло до поделе карата,нарочито господи из Београда,али ко је хтео да гледа тенис,могао је раније да купи карте.Тако да сви који се сад жале нису у праву.

    • sozontije

      04:23 // 31. 1. 2017.

      Pa,Stefane,ljudi hoce da gledaju Novaka,ali mnogo malo karata je u slobodnoj prodaji,jer ce na mec doci oni koji hoce da budu vidjeni,a njima su karte podeljene.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: