Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:37, 14. 12. 2012.

Nišlije druge na karate turniru

karate-slika.jpg Ilustracija

Karate klub Niš je na 15. memorijalnom turniru „Dragoslav Radovanović – Pjer“ u Jagodini zauzeo 2. mesto u generalnom plasmanu u konkurenciji kata i borbi.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Dragan strong

    22:23 // 14. 12. 2012.

    pozdrav i cestitke osvajacima medalja!
    mada je vredno pomenuti i najmladji niski karate klub "Borac" za detalje na
    http://kkboracnis.blogspot.com/

  • dragan djordjevic

    02:24 // 15. 12. 2012.

    Nikakav kk "Borac" iz Nisa nije ucestvovao na ovom takmicenju.Neki vezbaci iz tog kluba su registrovani za kk "Jagodina",i za njega nastupaju.a onda se objavljuje da su to rezultati karate kluba "Borac",sto je laz!!!kk "Borac" nije clan Karate Federacije Srbije,u stvari ni jedne federacije,nego "lovi u mutnom" jer nece da plati godisnju kotizaciju kluba savezu itd.Molim vas da prestanete da obmanjujete javnost,i da vise ne objavljujete bilo kakve komentare o rezultatima kk "Nis",te da njegove uspehe koristite za vasu licnu promociju,jer vas, nema nigde na karate mapi Srbije!!! Dragan Djordjevic,trener karate kluba "Nis".

  • Dragan strong

    22:20 // 15. 12. 2012.

    Malo o Nikakvom kk "Borac" iz Nisa

    Osnovan je 05.07.2010. godine sa sedistem u Nisu. Klub je prijavljen kod Ministarstva za omladinu i sport i upisan je u registar sportskih organizacija pod brojem 18409 i registrovan je za bavljenje karate sportom, barem tako pise na sajtu kluba.
    G-dine Djordjevicu pisete “nikakav kk Borac”, a samim tim aktom Ministarstva za omladinu i sport Vase tvrdnje su negirane i vidi se da ste po tom pitanju bili neinformisani o toj cinjenici. Takodje se morate sloziti sa cinjenicom da je klub “Borac” na teritoriji grada Nisa i da je niski klub (po svim validnim papirima), a kako Vi kazete da se pojedini clanovi kluba (znaci treniraju i clanovi su KK “Borac”) takmice za druge klubove, zar to nije dozvoljeno? a zbog cega je to tako? verovatno su u pitanju finansije, pretpostavljam da klub niko ne sponzorise, da nije u okrilju gradskog budzeta za razliku od drugih klubova.

  • Dragan strong

    22:21 // 15. 12. 2012.

    Vi kao trener, a samim tim vaspitac, pedagod i …..jednom recju uzor mladjim generacijama treba da budete i ostanete takvi, a ne da zahtevate da se ne objavljuju komentari i rezultati clanova “nikakvog KK Borca”, Zar su rezultati postignuti na tatamiju “lov u mutnom”?, a rezultati su priznati od tih istih sudija koji su medalje dodelili i Vama tj klubu gde ste vi trener, umesto da uputite pohvale svim takmicarima bez obzira kom klubu pripadali....mozda su se promenili kodeksi ponasanja i postovanja, pa sada sve treba negirati sto je ostvareno na sportskim borilistima...stvarno je FER PLAY od jednog trenera.

    ljubitelj karatea

  • Dragan strong

    09:12 // 16. 12. 2012.

    Ne bih dalje komentatisao komentar i eventualne sledece komentare potpisane od trenera karate kluba "Nis", jer verujem da ti komentari nisu delo pera i recnika jednog pedagoda i trenera, a ako jesu....treneru ostavili ste me BEZ KOMENTARA

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: