Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

21:39, 30. 10. 2022.

| Sport

Nišlije nemoćne protiv Partizana, crno-beli četiri puta tresli mrežu Radničkog

Autor:Lj. M.Izvor:Južne vesti
Radnički
Radnički primio 4 gola od Partizana u Beogradu; foto: JV / Vanja Keser

U poslednjoj utakmici 17. kola Superlige, Partizan je na svom stadionu lako i ubedljivo savladao niški Radnički rezultatom 4:0, (0:0), a golove za beogradski klub postigli su Pavlović, Baždar i Rikardo koji se dva puta upisao u listu strelaca.

Crno-beli su već u osmom minutu poveli sa 1:0 nakon velike greške odbrane Radničkog kada je Gaku dao loptu u noge fudbaleru Partizana Andriji Pavloviću, a ovaj udarcem sa 20 metara otvorio seriju golova.

Već u 15. minutu je Partizan duplirao prednost nakon što je Pantić centrirao iz kornera, a Rikardo glavom sa peterca smestio loptu u mrežu golmana Nišlija Rosića, što je bio i konačan rezultat prvog poluvremena.

Treći gol je ponovo postigao Rikardo Gomeš koji je u 55. minutu udarcem sa 20 metara došao do svog 12. gola u sezoni i prvog mesta na listi strelaca.

U finišu meča u 82. minutu posle odličnog prodora i sjajnog dodavanja Natha, pogodio je i najmlađi na terenu Samed Baždar za konačnih 4:0.

Radnički se nakon ovog poraza nalazi u donjem delu tabele, zauzima 11. mesto sa 16 osvojenih bodova.

Nišlije u sledećem kolu na "Čairu" čekaju Kolubaru iz Lazarevca, koja je u ovom kolu na svom terenu izgubila od Crvene zvezde 0:2.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Naissus

    20:38 // 31. 10. 2022.

    Šta je tu čudno? Partizan je jača ekipa za 2+ klase. Dovoljno je da se pogleda ukupna cena igrača i sve jasno. Crvenu Zvezdu ne smemo da pobedimo, ne smemo ni bod sa njima jer od njih zavisimo. A Partizan ne možemo da pobedimo. Da ne guraju Crvenu Zvezdu koliko ih guraju, njih bi Partizan trsio u svakoj utakmici. Pojma nemaju ali oni su Crvena Zvezda i oni moraju da pobeđuju

  • Auttrikter

    18:39 // 31. 10. 2022.

    Steta a bili smo bolji i sudija je kriv .

  • Milan

    11:50 // 31. 10. 2022.

    Privatizacija

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: