Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:59, 9. 5. 2018.

| Sport

Nišlije otvaraju revanš mečeve plej-ofa i plej-auta Prve futsal lige

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
futsal Kalča
U drugom meču plej-ofa sastaju se Internacional i FON, a Beograđani imaju solidnu prednost iz prvog meča; foto: Vanja Keser

Hoće li Kalči poći za rukom da napravi iznenađenje i nađe se među četiri najbolje ekipe u Srbiji, kao i hoće li se još jedan niški tim Vinter sport naći sledeće sezone u najjačem domaćem šampionatu u futsalu, znaće se nakon duela ove dve ekipe u gostima, u plej-ofu i plej-autu, a oba su zakazana za petak, 11. maj od 18:30.

Kalča ulazi u revanš meč u Novom Pazaru sa solidnom i neočekivanom zalihom od 3 gola prednosti. Prvi meč u hali “Čair” završen je sa 7:4 u korist niškog tima, iako je Novi Pazar važio za favorita u tom meču.

Ako Nišlije izađu kao pobednici iz četvrtfinalnog okršaja, plasiraće se među najbolje četiri ekipe u zemlji, a prepreka do finala biće im Nova Pazova.

Što se tiče plej-auta, Vinter sport putuje u Beograd, gde protiv ekipe Samo pravo brani prednost od dva gola iz prvog meča. Utakmica u Nišu završena je sa 4:2, a ako Vinter sport pobedi, nakon pauze od 3 godine sledeće sezone će ponovo zaigrati u Prvoj ligi Srbije.

Inače, u plaj-autu se takmiče još dva tima sa juga Srbije, ali jedan protiv drugog - Vranje i Pirot. Oni će igrati u nedelju, 13. maja u Pirotu, a domaćin će imati veoma težak zadatak - da sustigne i prestigne velikih 5:0, rezultat kojim je Vranje pobedilo kod kuće. Pobednik ovog dvomeča takođe će se sledeće sezone takmičiti u Prvoj ligi.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da be, oni kao nešto tražili od Beograda. Kad ih zovu iz Beograda oni ustanu od stolicu.

Zoki Ajduk Čitalac

Tekst: Grad Niš traži od države Tvrđavu na poklon

Pronađite nas na: