Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:12, 12. 8. 2012.

| Sport

Novaković novi predsednik Železničara

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
igor novakovic, rk zeleznicar nis
Igor Novaković, novi predsednik Rukometnog kluba

Na izbornoj sednici Skupštine izabrano novo rukovodstvo Rukometnog kluba iz Niša. U Upravnom odboru i Srđan Savić, Zoran Radovanović, Zoran Tuta Živković i drugi.

Igor Novaković, predsednik Skupštine Opštine Palilila i predsednik Okružnog odbora SPS-a, izabran je za predsednika Rukometnog kluba Železničar. On je na tu funkciju došao nakon ostavke dosadašnjeg predsednika Ljubomira Radulovića.

- Velika mi je čast i zadovoljstvo, ali velike obaveze i odgovornost. Želja mi je da dovedem klub gde mu je mesto i da opravdam poverenje. Razlozi jesu politički, ali to je normalno - rekao je Igor Novaković kada je preuzeo funkciju.

On je rekao da ima 3 glavna zadatka koja treba da ispuni. Prvi je da na sednici Skupštine Grada Niša učini da se povećaju sredstva Grada prema Železničaru.

- Na utakmici sa Partizanom bilo je više navijača Partitzana. Problem je što su Nišlije navijači i Zvezde i Partizana, učinićemo sve da Nišlije navijaju za niške klubove. Treće, da ispravimo neodgovornost lokalne samouprave prema bivšim igračima. Za njih ne postoji mesto u gradu. Za njih i njihovu decu nije bilo radnih mesta - rekao je Novaković.

Prema njegovom izboru, u radu kluba će mu pomagati kao članovi Upravnog odbora dosadašnji predsednik kluba Ljubomir Radulović, Milovan Kocić, vlasnik kompanije "Jumis", Miroslav Janojlić, direktor radne jedinice PTT Niš, Zoran Radovanović, zamenik direktora Kliničkog centra Niš, Srđan Savić, predsednik Opštine Pantelej, Nebojša Bogdanović, generalni direktor DDOR Novi Sad, Ivan Bekčić, menadžer za južni region kompanije "British American Tobacco", Aleksandar Stojanović, direktor firme "Most color" i Zoran Tuta Živković, proslavljeni rukometaš i trener.

U Nadzornom odboru kluba su Pajo Pavlović, Tihomir Krstić i Ivan Kurtović. Vojislav Kraljić će biti lice ovlašćeno za podnošenje dokumentacije u APR-u i RSS-u.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • miljan raicevic

    19:04 // 19. 8. 2012.

    Trebalo bi u upravi da sede ljudi koji imaju elementarno znanje o rukometu i da svojim funkcijom pomognu funcionisanje kluba a ne da hvale kako sede u upravi a kao mnogo su bitni.

  • Darko

    14:11 // 13. 8. 2012.

    Ljubisa,apsolutno si u pravu.Ali nisu ta deca od 21-24 god. kriva.Njima razni strucnjaci nisu dali sansu da pregore Super ligu.Dok su uZvezdi,Partizanu,Jugovicu njihovi vrsnjaci nosili igru(te momke su ova nasa deca na takmicenjima njihovog uzrasta pobedjivala)ovde su igrali razni tzv igraci sa prosekom godina iznad 35

  • Boban

    09:59 // 13. 8. 2012.

    Kaze Igor: "Treće, da ispravimo neodgovornost lokalne samouprave prema bivšim igračima. Za njih ne postoji mesto u gradu. Za njih i njihovu decu nije bilo radnih mesta."

    Ovo je pravo sunovracivanje u ponor. U vreme Tita, posao se trazio preko veze, ne neophodno preko politike - jer politika nije bila (multi-)polarizovana. U vreme Milosevica isto, ali malo vise preko politike. U vreme DSove vlade - kako joj se blizio kraj - gotovo iskljucivo preko politike. Ali sve vreme je govoreno kako je to nije tacno, i kako bi bilo lose kad bi bilo tako, i gde to jeste tako - treba promeniti. E kada vlast eksplicitno pocne da govori kako sve to mora da ide preko stranaka, kao sto je nedavno govorio Palma, i evo ovde Igor, onda smo na korak od Lukasenkove Belorusije.

    Implicitno u njegovoj izjavi je da 1. posao dobija ko zasluzi, 2. ko je zasluzio odredjuju politicari, te time 3. posao daju politicari po svojoj meri zasluge, a to je njihov licni interes.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: