Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:48, 24. 2. 2022.

| Sport

Novi Pazar gostuje na "Čairu", trener Batak očekuje pobedu

Autor:Lj. F.Izvor:Južne vesti
Radnički
Šansa da se dođe do 3 boda; foto: JV / Vanja Keser

Bez pobede su fudbaleri Radničkog u prolećnom delu sezone, a do prve će pokušati da dođu u meču protiv Novog Pazara na "Čairu" koji se igra u okviru 24. kola Superlige. Utakmica se igra u petak, 25. februara, od 16 sati.

Poraz od Partizana i remi sa Voždovcem udaljili su Nišlije od cilja za ovu sezonu i izlazak u evropska takmičenja. Uz to je niški klub ispao iz Kupa na penalima od Crvene Zvezde, pa u nastavku sezone nema nijednu pobedu. Da je došao trenutak za to, rekao je trener Radoslav Batak pred meč za Novim Pazarom.

Pazarci su zabeležili oba poraza u drugom delu sezone, a pred meč u Nišu promenili su i trenera. batak Batak najavljuje ofanzivnu igru; foto: FK Radnički Niš

Igramo kući posle serije teških mečeva. Željno iščekujemo ovu utakmicu i nadamo se dobroj poseti i podršci. Opuštanja ne sme biti, stiže nam neugodan rival i moramo biti na maksimumu ukoliko želimo da ostvarimo cilj, a to je pobeda. Bićemo ofanzivni, napašćemo i nadamo se najboljem. Dobar su tim, imaju novog trenera i sigurno će doći ovde da pokušaju da iznenade. Ipak, smatram da smo mi kvalitetniji i da ćemo biti ti koji će se pitati - rekao je Batak.

Radnički bi na ovoj utakmici konačno trebalo da bude u kompletnom sastavu. Vujadinović se vratio treninzima nakon kratke pauze, Mićubući se oporavio i biće u kombinaciji za meč, a vraća se i Jovanović koji je propustio prethodni meč zbog povrede.

Retke su situacije kada mogu da računam na sve igrače, a mislim da će sada biti tako. Igrači su spremni i izvešćemo sastav za koji verujemo da može da nam obezbedi tri boda - završio je trener.

Podsetimo, Nišlije su u prvom delu sezone poraženi u Novom Pazaru rezultatom 2:1. Glavni sudija na "Čairu" biće Pavle Tomić, a u VAR sobi će biti Stanko Ostraćanin.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • ђура

    06:11 // 25. 2. 2022.

    Очекујем победу на путу за Европу !

  • Gale

    21:08 // 24. 2. 2022.

    Pobeda more i ti i Tončev napolje.

    • CALE

      04:21 // 25. 2. 2022.

      Teško sa ovim anonimusom trenerom.
      Klub treba da preuzme porodica Stanković iz Pantaleja.
      Glava porodice veliki domaćin i biznismen Ica golubar koji ima svoje kompanije u Poljsku,Austriju i u Gadžin Han.Njegovi sinovi mnogo vole fudbal i verujem da bi od Radnički napravili evropski jak klub.
      Od grada ništa im ne treba jer Ica je veliki lokal patriota i sam bi finansirao klub.
      Sotirovska reaguj

  • Ne zaboravite

    17:24 // 24. 2. 2022.

    Pazar je uvek bio tradicionalno neugodan protivnik na Čairu !

    • Toti

      07:31 // 25. 2. 2022.

      Zar Radnickom nisu svi neugodni protivnici?

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: