Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

19:52, 12. 8. 2022.

| Sport

Novi debakl Radničkog na ”Čairu”, Novi Pazar tri puta tresao mrežu Nišlija

Autor:Marko MitićIzvor:Južne vesti
img_3057
Nišlije ostale na samo dva osvojena boda; foto: A. K.

Opet su fudbaleri Radničkog na ”Čairu” primili tri gola, a u 6. kolu Superlige ubedljivu pobedu u Nišu zabeležio je Novi Pazar (3:1). Golove za goste postizali su Nikčević, Majdevac i Rubežić, dok je utešni gol za Nišlije postigao Štulić.

Nakon početnog odmeravanja snaga, ekipa Tomislava Sivića preiuzela je terensku inicijativu, a nabolju priliku da niškom timu donese prednost u 17. minutu propustio je Petrov. On je na asistenciju Aksentijevića šutirao pravo u golmana Kljajića.

Strpljivo su gosti čekali svoju priliku iz kontranapada i dočekali je u 35. minutu Danoski je proigrao Majdevca koji je obišao istčalog Drobnjaka, ali je pogodio u stativu. Ipak, u poslednjem minut prvog dela Novi Pazar je stigao do vođstva. Nikčević je oduzeo sa leđa loptu Pejoviću i sa nekih 20 metara udarcem po zemlji zatresao mrežu domaćina. img_2979 Nemoć Radničkog; foto: A. K.

Nakon još jedne greške u defanzivnoj liniji Novopazarci su u 55. minutu duplirali prednost. Tolordava je poklonio loptu protivnicima, Majdevac se izborio za poziciju i približio svoj tim trećoj uzastponoj pobedi.

Veliku priliku da smanji zaostatak u 70. Minutu propustio rezervista Ajdar, kada je njegov udarac iz neposredne blizine zaustavio Kljajić. Defanzivna linija Radničkog zakazala je i u 78. minutu. Mujezinović je izveo korner, a nesporazum Tolordave i Drobnjaka kaznio je Rubežić. img_2949 Pazarci upisali treću vezanu pobedu; foto: A. K.

Počasni pogodak za tim sa ”Čaira” u nadoknadi vremena postigao je Nikola Štulić, kome je pre početka utakmice uručena nagrada za najboljeg igrača 5. kola.

Nezadovoljstvo igrom svojih igrača iskazale su i najvatrenije pristalice Radničkog, koje su 5 minuta pre kraja napustili tribinu.

Ovo je timu iz Niša bio četvrti poraz u sezoni uz samo dva remija, a opet će na teren već u sredu kada će u zaostalom meču gostovati Kolubari, a zatim ih očekuje i derbi juga protiv Radnika u Surdulici.

Mocart Superliga 6. kolo: Radnički - Novi Pazar 1:3 (0:1)

Stadion: Čair;

Sudija: Srđan Jovanović;

Strelci: Radnički: Štulić; Novi Pazar: Nikčević, Majdevac, Rubežić;

Žuti kartoni: Novi Pazar: Joksimović, Momčilović, Mujezinović;

Crveni kartoni: /

Radnički: Drobnjak, Aksentijević, Tolordava, Jamkam, Stojanović, Pejović, Marjanović, Mesarović (od 60. minuta Papunašvili), Petrov (od 60. minuta Ajdar), Jovanović (od 60. minuta Tomić), Štulić 

Novi Pazar: Kljajić, Pešukić, Rubežić, Joksimović, Jović, Momčilović (od 46. minuta Alić), Lončar, Mijić (od 64. minuta Islamović), Danoski (od 64. Mujezinović), Nikčević (od 68. minuta Ratković), Majdevac (od 77. minuta Ergelaš);

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Fudbalski trener

    09:48 // 13. 8. 2022.

    Dovedite mi Tolordavu u ekipu i ne trebaju mi neprijatelji u životu. Stranac u ekipi treba da bude najbolji igrač a ko je doveo Tolordavu nije dobro mislio Radničkom.

  • Miki

    09:35 // 13. 8. 2022.

    Koga briga za lepotu igre i nadmetanje timova ... vazno je da kladionice i fudbalski mocnici trljaju ruke

  • PaVuN

    09:14 // 13. 8. 2022.

    Sve pare iz budžeta da vrate!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: