Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:41, 26. 11. 2018.

| Sport

Novi dupli poraz Naisa - niški vaterpolisti izgubili od Vojvodine

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Aleksandar Mitrović Nais vaterpolo
Po 2 gola u niškom sastavu dali su imenjaci Nemanja Šilj i Budurin, kao i Aleksandar Mitrović; foto: Vanja Keser

Nešto bolja bila je Vojvodina u Novom Sadu, u meču 6. kola Regionalne A2 lige i savladala niške vaterpoliste sa 12:9. Ovo je bio drugi poraz Naisa u Regionalnoj A2 ligi, a kako je reč o duelu dva srpska tima ovaj rezultat će se računati i u Superligi, te će Nišlije sa “minusom” otpočeti domaće takmičenje.

Ujednačenu borbu iz prve deonice, koja se završila sa 2:2 smenila je mnogo bolja igra domaćina u nastavku, koji je sa 3 gola u drugoj četvrtini, naspram jednog pogotka Naisa, na poluvremenu poveo sa 5:3.

Po povratku sa pauze Vojvodina je maksimalno iskoristila prednost igrača više, koju je imala dosta više od Naisa, te povisila vođstvo na 8:5 pred poslednji kvartal. Zaostatak ekipe sa “Čaira” lako je mogao i veći da bude, ali je kapiten i golman Igor Lazić “skinuo” peterac u završnici.

Repriza prvog kvartala, kada je reč o odnosu snaga, viđena je u poslednjem, s tim što su obe ekipe bile mnogo efikasnije. Po 4 pogotka viđeno je sa obe strane, Nišlije su u par navrata smanjivale zaostatak na 2 gola, ali su na kraju ipak trijumfovali Novosađani.

Nais je sada pao na 4. poziciju na tabeli, iza vodeće trojke - Budve, Radničkog i Solarisa, koji imaju po 3 boda više od Nišlija.

U 7. kolu Jadranske lige, koje se igra sledećeg vikenda, niški vaterpolisti ugostiće ekipu iz slovenačkog grada Koper, koja se nalazi na 10. poziciji.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: