Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:13, 4. 12. 2016.

Novi kiks Radničkog - samo bod na Čairu protiv Borca

Radnicki-Nis-Borac-Cacak---Vanja-Keser Od pobede nad Vojvodinom Radnički nije osvojio 3 boda; foto: Vanja Keser

I u petom uzastopnom meču fudbaleri niškog Radničkog nisu uspeli da osvoje tri boda, pošto su u duelu sa dosta uzbuđenja na Čairu remizirali sa poslednjeplasiranim čačanskim Borcem 3:3.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • sava

    23:04 // 4. 12. 2016.

    Najveci krivac za novu bruku je Rastavac.Van svih rezona u 60min izvodi CAKJJA a potom ACU,.Svaka cast za dosadasnje vodjenje ekipe ali ove izmene su bile van svih rezona a onaj mali sto je zamenio Acu vidi se da je zalutao medju fudbalere

    • Naki

      09:31 // 5. 12. 2016.

      Izveo ih je zato sto ne mogu da isprate tempo jer su matori! U drugom poluvremenu imali smo samo 50% posed lopte!

  • Dejan

    23:20 // 4. 12. 2016.

    Ko primi 3 gola od poslednjeg na tabeli zaslužuje da se sa njim bori sa opstanak u ligi.

  • lahor

    05:52 // 5. 12. 2016.

    Biće bolje

  • Sale

    07:32 // 5. 12. 2016.

    Nas igrac sa brojem 33 ne zasluzuje mesto u prvom timu, ko je gledao utakmicu bicemu jasno hvala!

  • Ivan

    08:48 // 5. 12. 2016.

    Ignjatijevicu br. 33 se zahvaliti i isterati ga iz Nisa. Sva tri gola njemu na dusu. Ocigledno da potresi u klubu zbog dolaska Tonceva ostavljaju debele posledice po ekipu i njihove igre. Nikome se ne svidja to sto dolazi bivsi clan uprave CZ i stric predsednika Radnika jer su to mutna posla u najavi. A ko se seca zna kako se zavrsio njegov zadnji mandat u Radnickom.

    • Ivan

      09:19 // 5. 12. 2016.

      Imenjače, Ignjatijević ne igra u našem klubu. Broj 33 nosi Nikola Stanković. Ivica Tončev nije stric već brat Novice Tončeva.

    • Sale

      09:28 // 5. 12. 2016.

      Apsolutno si u pravu

    • Ivan

      12:28 // 5. 12. 2016.

      Izvinjavam se zbog greske. Uglavnom br. 33 je definitivno igrac za nizu ligu. Steta sto Zile ima velikih problema sa povredama inace bi to sve bolje izgledalo. Na zimu pod hitno stoper, levi bek i napadac. To je prioritet! Arsica zadrzati po svaku cenu kao i Bulatovica i Mrkica. Borjanu istice ugovor eto prilike i za dobrog golmana.

    • Dzo

      23:50 // 5. 12. 2016.

      Ivica jeste stic predsednika Radnika! Novica je podpredsednik saveza i ne može da bude predsednik kluba pa je sinu ostavio klub! Br 33 je Stanković a ne Ignjatović koji je član kluba i ušao je u drugom poluvremenu br 15. Nemate pojma a svi imate mišljenje! Oba Ivana nemaju pojma na žalost!

  • Opa

    09:01 // 5. 12. 2016.

    Fudbal se igra zbog golova. Ovo je bila dobra utakmica, jedna od najboljih ove jeseni. Radničkom se sve skupilo : ilegalna struja, Tončev, igrači koji moraju da se prodaju u zimskom prelaznom roku, "uzleteli" Rastavac koji im daje da igraju, manjak para, odsustvo političke podrške...Teško.

  • Niksi_

    09:21 // 5. 12. 2016.

    Na sledecu utakmicu ne morate ni da idete,dajte im bodove unapred kao sto ste im i u Nisu dali. Ista vam je uprava,iste boje,mora tako!!

  • sava

    11:35 // 5. 12. 2016.

    Cakije pobesneo zbog izmene,isto i Aca,tu nesto nije u redu-sto znaci da su zeleli da jos igraju a ova dvojica sto su usli ispada kao da smo imali dva crvena a 33 i 55 treba im koliko danas pozeleti sretan put iz Nisa.Mimi takodje-nek objasni navijacima bar jedan razlog izmena koje je napravio

    • niš

      13:15 // 5. 12. 2016.

      Nema Rastavac šta kome da objašnjava. Mnogo je dobrog učinio za Radnički, da bi neke loše izmene to promenile. I ne sme niko to da zaboravi! A izgleda da se brzo zaboravlja.

  • Nikola

    12:17 // 5. 12. 2016.

    General pocinje da gubi bitku za bitkom....nadam se da nece izgubiti rat .
    Inace, decko sa brojem 33 treba pod hitno da ide iz kluba ili bar da ne igra za prvi tim...nema opravdanja za onoliku njegovu glupost !

  • Roki

    13:45 // 5. 12. 2016.

    Izgubili smo rukomet,kosarku,vaterpolo-drugoligasi smo postali u trecem najvecem gradu u Srbiji...Klub je zalutao kad su pocele da kolaju price o smenama rukovodstva kluba-sada da li su istinite ili ne-ko to zna...Da smo mi u klubu i da cujemo takve price-verovatno bi i mi poceli da dizemo ruke od kluba i preusmeravamo se drugim obavezama...A sta drugo....

    • totalno ludilo

      14:18 // 5. 12. 2016.

      Roki potpuno si u pravu.Sunovrat je krenuo kada je nekom palo na pamet da menja Upravu kluba u sred takmicenja. Rastavac umesto da vodi tim sada razmislja o svom odlasku i sa kim ce da potpise novi ugovor. Igraci zbunjeni a Uprava se vise i ne pojavljulje na stadion jer smatra da je smenjena.Stvoren je haos u klubu bez ikakvog razloga jer kada se nesto menja to se radi u pauzi prvenstva.Ovako....

  • Nišlija

    14:12 // 5. 12. 2016.

    Opet su zaćutali Radanovi botovi koji su izmišljali da je Radan zaslužan za prošlogodišnje 5. mesto. Da se razmemo, nisam pristalica dolaska Tončeva, ali jesam odlaska Radana.

    • Ne treba nam Toncev

      16:46 // 5. 12. 2016.

      Ne mozes da nipodastavas doprinos predsednika kluba za postignute rezultate. Naravno da nema dobrih rezultata ako "zataji" Uprava kluba,Sportski setor ili igraci.Jedino ako svi zajedno dobro "funkcionisu" moguce je postici rezultatat i to je pravilo za sve klubove i to je svima jasno sem tebi.Imali smo srecu da ovo "trojstvo" dobro funkcionise i stigli su rezultati.Sa Toncevim smo ga ugasili.

  • istina

    18:10 // 5. 12. 2016.

    ekipa nam je nespremna,igraci se vuku po terenu

    • prava istina

      19:53 // 5. 12. 2016.

      je da su do samo pre tri nedelje igraci bili super spremni i zamalo pobedili Partizan u Beogradu i pobedili su Vojvodinu u Nisu u odlicnoj i pozrtvovanoj igri a za samo 21 dan vise nisu spremni?! To su gluposti i to nije moguce. Kola su krenula nizbrdo od momenta kada su se pojavili tekstovi o promeni uprave i dolasku rodjenog nislije Tonceva na celo kluba. To je unelo nemir i haos u klub.

  • zika promaja

    22:29 // 5. 12. 2016.

    u odbrani promaja nevidjena

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: