Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:50, 27. 8. 2020.

| Sport

Novi napadač Radničkog poručio: "Bodrio sam Radnički sa tribina, sada želim da donesem radost golovima"

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Uroš Đuranović
U saopštenju kluba ne stoji na koliko je potpisan ugovor; foto: FK Radnički Niš

Nekadašnji mladi reprezentativac Crne Gore Uroš Đuranović potpisao je ugovor sa niškim Radničkim, kažu u ovom klubu. 26-godišnji napadač nastupao je u Češkoj i Poljskoj, u Srbiji nije igrao, ali je "Čair" već posetio pošto je, kako je sam ispričao, sa navijačima podgoričke Budućnosti jednom bodrio Radnički sa tribina.

"Varvari" i "meraklije" imali su običaj da odlaze jedni kod drugih na utakmice i zajedno navijaju, pa se tako i Đuranović našao na tribinama "Čaira". 10 godina kasnije, dobiće priliku da obuče dres kluba za koji je tada navijao.

Kao navijač Budućnosti bio sam u Nišu pre deset godina i navijao za Radnički na tribini sa njegovim najvatrenijim pristalicama. Eto, sada se nadam da ću svojim partijama i golovima donositi radost ljudima sa kojima sam tada zajedno navijao - ispričao je Đuranović.

Napadač je karijeru počeo u Mogrenu iz rodne Budve, potom nastupao za Iskru iz Danilovgrada i Dečić Tuzi, a onda se otisnuo u inostranstvo. Dve sezone je igrao za prašku Duklu, potom jednu za poljsku Koronu.

Sada je izbor pao na Radnički, kako kaže, jer im se poklapaju ambicije, a preporuke je dobio i od prijatelja koji su ovde igrali - Petra Grbića, Riote Nome, Đorđa Crnomarkovića i Ivana Ostojića.

Verujem da ću se ovde pokazati u pravom svetlu i da ću pokazati ljudima u klubu da nisu napravili grešku što su me angažovali. Pratio sam igre Radničkog koliko sam mogao poslednjih godina. Video sam da klub raste, da igra napadački i da se igrači iz Niša prodaju u dobre timove. Zbog toga mi nije bilo teško da donesem odluku i dođem ovde na "Čair" - rekao je novi napadač Nišlija.

Šansu da debituje može da dobije već u subotu, 29. avgusta, kada će Radnički u 6. kolu Superlige dočekati novosadski Proleter.

Inače, pred ovaj meč iz tabora Nišlija stiže i jedna loša vest - trener Radoslav Batak neće moći da računa na Nenada Šljivića koji je, prema pisanju Sportskog žurnala, na treningu slomio ruku.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Box

    13:53 // 28. 8. 2020.

    Samo Crnogorci i Novosadjani. Dokle vise ?

    • Dzamutka

      23:48 // 28. 8. 2020.

      Crnogorac ili Milogorac ?

    • Palilulac MERAKLIJA

      06:08 // 29. 8. 2020.

      Pa to gi dovodi Marko Jovanovic.On živeo u Novi Sad i sada ko fol voli mnogo vojvođani.Ma bre folirant,a sad mu pa tu i ovaj trener početnik i vršljaju.
      Moramo da se pobunimo i mi MERAKLIJE jer nikad ovakvog sp.direktora nismo imali.Marko mora da leti iz kluba jer radi pogrešno i samo puni džepove.Dokle više da se krije iza imena kuma Bojzija.
      Prošli put ga upravo Bojzi vratio u klub a sada neć

  • Stručnjak analitičar

    08:08 // 28. 8. 2020.

    Pa ovaj nije postigao nijedan gol u Koroni Poljska.
    Danas je sve vidljivo i dostupno.Statistika mu tragična.
    Ovo je sada igra Bataka i Marka Jovanovića da se utale i u ovaj transfer.Ovakvih igraca ima u Caru,Popovcu,Medoševcu,Sinđeliću,Dinamo Vranje,Vlasini.

  • Juznoprugas

    21:22 // 27. 8. 2020.

    Mozemo li i mi da budemo igraci Radnickog, sto smo navijali za njega nebrojeno puta ,placali karte i pogubili zivce, kad je ispadao ,vracao,pa ,opet ispadao? I,ti si djeticu dosao ovde da prezimis, kad se ukaze i najgori transfer, bezis odavde !

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: