Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:10, 6. 3. 2017.

| Sport

Novi poraz Naise, za plej-of protiv lidera

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
naisa
Na isti način izgubile u poslednje 2 utakmice; foto: Vanja Keser

Jedna pobeda u 4 utakmice bila je potrebna rukometašicama Naise za plasman u plej-of. Međutim, one su taj posao ostavile za poslednje kolo i najjačeg protivnika Medicinar, jer su i ovog vikenda tesno izgubile od beogradskog Juniora, rezultatom 32:33.

Zahvaljujući učinku od 4 pobede u isto toliko utakmica u prolećnom delu prvenstva, Nišlijke su bile na korak od overavanja plasmana među 4 najbolje. Ipak, onda su izgubile 3 puta, pa im je sada potrebna pobeda nad Medicinarom koji je lider na tabeli, ili poraz Kikinde od Bekamenta koji je 2.

Naisa je vodila prvih 10 minuta, ali su gošće, zahvaljujući seriji od 3 gola, izjednačile, nakon čega se igralo gol za gol, pa su domaće na pauzu otišle sa minimalnom prednošću. Tako su nastavile i u drugom poluvremenu, a Beograđanke su prvi put povele 8 minuta pred kraj.

Iako su Nišlijke taj minus nadoknadile, u poslednja dva minuta se desio preokret - rukometašice Juniora su dale 2 gola, Naisa je uspela da da još jednom pogodi u poslednjim sekundama, što nije bilo dovoljno za pobedu.

Najefikasnije igračice su bile oporavljena Katarina Radović iz Naise i Beograđanka Mina Petrović sa po 8 pogodaka.  

NAISA - JUNIOR 32:33 (16:15)

Hala: Čair, Niš

Gledalaca: 300

Sudije: Đorđe Jevtić i Miloš Jevtić

Isključenja: Naisa 8 minuta, Junior 8 minuta

Sedmerci: Naisa 6 (5), Junior 2 (1)

Naisa: Nikolić, Milojević 3, Karalić, Petković, Stefanović, Radović 8 (3), Petković, J. Zdravković 1, Mitrović, T. Zdravković 4, Belić 6, Veličković 2 (2), Tanasković 2, Filipović 6, Tatar, Popović

Junior: Pušonja, Rupčić 2, Kosanović, Bogunović 6 (1), Bulatović 7, Mihajlović, Stošić, Stanojević, Kužet 1, Petrović 8, Klicov, Simatović 6, Nikić, Kraljevski, Bojičić 3

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Sport

    02:46 // 9. 3. 2017.

    Najbitnije je da ste ovde svi veliki poznavaoci rukometa i da komentariste takve nebuloze.Sram vas bilo, kao da nekoga zanima sta vi ovde pisete, totalno ste nebitni svima njima...Bezveze trosite i vreme i reci!

    • Sport1

      10:23 // 10. 3. 2017.

      Sramota tebe da bude, naravno da nas je briga jer je Nis nas grad i ima nas koji jos uvek pratimo sport u gradu sto je za pohvalu a ne za osodu.

  • CAJA

    15:08 // 8. 3. 2017.

    Junior je demonstrirao za nase prilike interesantan rukomet.Brzi centar i zato je bilo puno golova,igracice 97 i 2000 godiste suterski potkovane sa 10 metara,igra bez golmana.Naisa dovoljno je reci da nije uzet niti jedan tajm aut.

  • Trener

    18:28 // 7. 3. 2017.

    Mene interesuje samo sta Svetislav Jovanovic Beli misli o svemu ovome? I da li ce konacno pravu istinu da kaze svima? Hvala

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: