Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:10, 6. 3. 2017.

Novi poraz Naise, za plej-of protiv lidera

naisa Na isti način izgubile u poslednje 2 utakmice; foto: Vanja Keser

Jedna pobeda u 4 utakmice bila je potrebna rukometašicama Naise za plasman u plej-of. Međutim, one su taj posao ostavile za poslednje kolo i najjačeg protivnika Medicinar, jer su i ovog vikenda tesno izgubile od beogradskog Juniora, rezultatom 32:33.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Tajm Aut

    09:53 // 7. 3. 2017.

    Tvrdoglavo u korist svoje stete.

  • Dortmund

    12:24 // 7. 3. 2017.

    Svi iole bolji poznavaoci rukometnih desavanja u ligi su znali da posle lose kupovine igracica s pocetka prvanstva da ce se muciti za play off u iovako slaboj ligi ali da ce ovoliko puta kiksirati to vec prevazilazi i ocekivanja najcrnjih pesimista. Utakmica protiv Juniora : Odbrana nikad gora pocev od golman pa do Tatar i Milojevic. O napadu necu ni da pricam (part 1)

    • Juventus

      16:59 // 7. 3. 2017.

      Mnogo lose je odigrala Naisa, pokazuje se los izbor bekova. Pricali su da dovode Milacic iz Indjije a onda nista. Ona bi im mnogo znacila, ima mozak i sa Radovickom bi bila odlicna kombinacija. Belic se svakako treba zahvaliti na saradnji

  • Dortmund

    12:30 // 7. 3. 2017.

    ajmo sad o igracicama: Oba golmana kao da nisu postojala - nikad gore :( , Tatar i Milojevic koje su drzale odbranu celog prvenstva propustale skoro sve , Belic siluje li siluje sut bez potrebe bez osecaja da uposli neke druge igracice. Tanaskovic ( veciti talenat)sa izgubljenim loptana u napadu i nepreciznim sutevima necu ni da komentarisem.Filipovic solirala i koliko toliko dala doprinos. part2

  • Dortmund

    12:36 // 7. 3. 2017.

    Jedina svetla tacka je ova mala iz Jagodine Radovic koja je probijala kao silo odbranu Juniora dok je povreda obnovljena nije izvela van terena. Sumorno je bilo gledati kraj utakmice tako nemocnu i bezidejnu Naisu. Ne zelim opet da cujem komentare o niskoj deci kako ne igraju jer nemaju kvaliteta ni za ovu i previse slabasnu ligu. Zahvaliti se Belic, Tanaskovic,pa i Zdravkovic NAISA forever !

    • Radnicki

      18:29 // 7. 3. 2017.

      Slazem se. Sramota velika za grad Nis i veliku silu u zenskom rukometu Naisu!

  • Trener

    18:28 // 7. 3. 2017.

    Mene interesuje samo sta Svetislav Jovanovic Beli misli o svemu ovome? I da li ce konacno pravu istinu da kaze svima? Hvala

  • CAJA

    15:08 // 8. 3. 2017.

    Junior je demonstrirao za nase prilike interesantan rukomet.Brzi centar i zato je bilo puno golova,igracice 97 i 2000 godiste suterski potkovane sa 10 metara,igra bez golmana.Naisa dovoljno je reci da nije uzet niti jedan tajm aut.

  • Sport

    02:46 // 9. 3. 2017.

    Najbitnije je da ste ovde svi veliki poznavaoci rukometa i da komentariste takve nebuloze.Sram vas bilo, kao da nekoga zanima sta vi ovde pisete, totalno ste nebitni svima njima...Bezveze trosite i vreme i reci!

    • Sport1

      10:23 // 10. 3. 2017.

      Sramota tebe da bude, naravno da nas je briga jer je Nis nas grad i ima nas koji jos uvek pratimo sport u gradu sto je za pohvalu a ne za osodu.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: