Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

20:52, 6. 3. 2016.

Novi poraz Radničkog od Partizana

Radnički - Partizan Agresivnost i malo šansi za gol obeležili derbi kola; foto: Vanja Keser

Golom Saše Ilića u 30. minutu fudbaleri Partizana savladali su drugi put u pet dana Radnički iz Niša, ovog puta na Čairu u Superligi rezultatom 1:0. Ovom pobedom beogradski tim prestigao je Nišlije na tabeli.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Jova

    22:37 // 6. 3. 2016.

    Sudjenje necu ni da komentarisem. Ne moze nista da se sad to popravi ! Meni je veci problem igra Radnickog. Imali smo par sansica i neke pokusaje posle blokiranih udaraca i guzvi. Nismo opet imali tecnu igru. Ponovo Apostolovic levo i potpuno je bezopasan. Prosto ne mogu da verujem da Rastavac to ne uvidja. Ili uvidja kada je igrao tako sa njim prve dve utakmice i pobedio. Kao da je namerno stavio Apostola levo da ne pobedimo! Iskustvo mi govori da ove dve utakmice imaju dodatnu igru u pozadini. Sve mi je cudno I dalje ne kapiram kako nismo pobedili Partizan dva puta jer oni be znaju ni kojim se sportom bave. Koliko igraju rukama verovatno misle da su rukometasi! Igra Mora bolje, mnogo bolje!

  • Meraklija iz centar

    22:13 // 6. 3. 2016.

    sudije na nivou po zadatku.sve u korist partizana,sve protiv radnickog.svaki nas napad faul u napadu,ofsajd i sl.ako bude cista situacija,partizanova odbrana zaustavlja nase igrace startovima za crveni,a sudija se jedva lati zutog,a ako i to ne pomaze,tu je ruka!realno,ni jedni ni drugi nisu zasluzili pobedu,ali za nijansiju bolji radnicki,samo bez kvalitetne zavrsnice!

  • roki

    22:04 // 6. 3. 2016.

    Sem utakmice sa Partizanom,pratio sam i preglede prethodne dve utakmice....Mnogo slaba igra Radnickog...Mnogo bezidejnosti u igri,slabo kretanje i otvaranje igraca na terenu,nemamo dobrog i kvalitetnog cetarfora,nemamo organizatora igre,nema probijanja preko krila,nema proigravanja igraca u napadu,nema kontranapada,preslaba dodavanja lopte...kako i sta ce dalje biti...

  • Nikola

    22:40 // 6. 3. 2016.

    Uprava kako zna i ume da vrati Cakija , na pozajmicu iz Zvezde...bez obzira na "lošiji" rastanak sa klubom, ipak je u obostranom interesu da se on vrati i da Radnički konačno počne da liči na pravi tim

  • nislija

    01:53 // 7. 3. 2016.

    TEREN POD HITNO DA SE PROMENI. NA OVAJ NACIN RADNICKI ME MOZE DA IGRA IGRU KOJA CE BITI LEPA ZA OKO. Apelujem da uprava ispuni obecanje koje je dala, tacnije predsednik UO i zamene travu na prolece koje samo jos kalendarski nije stiglo. Trava kosta 100 000-150 000 e, to je za grad Nis smesan iznos.

  • mitar

    08:51 // 7. 3. 2016.

    Trener izvukao najbolje od igrača što je mogao. Jedino treba Apostolovica prebaciti na desnu stranu. Sudije žalosno. Tačno se vidi da pehari moraju ostati u Bg. sve za taj Bg. Sramota

  • Liiiii

    12:35 // 7. 3. 2016.

    Apostolovic moze da igra samo iza spica,a ne krilo.Dokaz da se na toj poziciji naj snalazi je 25 asistencija u Pirotu.

  • durlanac

    21:09 // 6. 3. 2016.

    Jadan fudbal veceras na Cairu.Radnicki poslednji put pobedio Partizan davne 1994.godine.Sad je bila
    prilika jer Partizan nikad nije bio slabiji.Neka se svi u klubu zapitaju.

    • Saki

      22:05 // 6. 3. 2016.

      Vrlo slabo izdanje Radnickog veceras,nemamo adekvatne zamene,nemamo kontrolu na sredini terena potrebna su bar dva proverena igraca! Ovako sa ovim timom necemo uspeti da ispratimo ritam takmicenja da budemo u prve cetiri ekipe a nadamo se da je to svima cilj!

  • Alan Ford

    00:16 // 7. 3. 2016.

    Nije li vas sramota za onakav teren,pa dva pasa ne mogu da se sastave.Dudulajce ima bolji teren od vas,e moj Bojzi i Marko sta li vi radite u klub?!

    • Saki

      08:33 // 7. 3. 2016.

      Ima Radnicki vecih problema od terena a to je dovodjenje fudbalera koji ume da da gol i vracanje Cacija da pocne nesto da stima!Kad moze Sasa Ilic da igra JSL moci ce i Caci!

  • nenad

    15:51 // 7. 3. 2016.

    steta,realno gledano slabiji su od nas.ali ipak igraju na svoje ime i to im je donelo bodove.po meni nije nam sviran penal,bilo je nekoliko spornih odluka i to je to.fali organizator igre i jedan solidan spic za nesto vise.

  • voja

    00:11 // 8. 3. 2016.

    NemoApostolovic mora da igra.Pratim Radnicki dugo jos iz doba KUPA UEFA,mislim da gori igrac od njega nije poceo mec.Treba posle svega taj koji ga gura u tim da shvati da 15000 ljudi nemoze da niko obmane,decko je antitalenat blago receno

    • Vuk Karadzic

      01:09 // 9. 3. 2016.

      Pise se "ne moze", a ne "nemoze"!!!

  • vlajce

    22:53 // 6. 3. 2016.

    Sudjenje katastrofalno.Utrkivali su se pomocni sudija(kod zapadne tribine) i glavni ko ce vise da se dodvori Partizanu.Bar tri kornera pomocni nije mahao.Usli smo u utakmicu sa suvise respekta prema nikakvom Partizanu.Kada smo se oslobodili respekta i krenuli na sve ili nista bilo je kasno.Da smo od pocetka igrali kao poslednjih 15 pobedili bi.Malo nam je nedostajala i sreca.Glavu gore. Bice bolje

  • dragan

    22:34 // 6. 3. 2016.

    Imamo za cim da zalimo jer smo bili bolji tim. Partizan je imao dve sanse i dao jedan go a mi najmanje deset sansi(najizglednija Apostolovica) i bez gola. Nije problem ni odbrana ni srednji red nego neefikasnost. Nemamo spica. Nema ko da da go. Celo prvenstvo smo neefikasni. U 25 utakmica dali smo samo 22 gola. Igra i pozrtvovanje igraca na visokom nivou.Dobrog centra i drugi nemaju.

  • nesa

    23:40 // 6. 3. 2016.

    Roki citam tvoj komentar i bas me je nasmejao. To o cemu pricas za Radnicki odnosi se na celu ligu. Gledao sam sve nase timove. Navedimi jedan tim u Srbiji gde nije isto ili slicno tako. Kazi mi jedno ime u Srbiji da je dobar spic i da daje golove na primer. To sto pises o Radnickom to je slika srpskog fudbala a Radnicki je jedna od boljih ekipa u njemu.

  • Zoran Jovanovic

    01:11 // 9. 3. 2016.

    Naravno da gubimo kad se po upravi setkaju raznorazni, a oterali smo Bulata, onakvog gospodina.

  • b.i.

    13:48 // 7. 3. 2016.

    Ambijent predivan, meraklije super, Partizan nikad slabiji nula od tima, Radnicki veoma slab pogotovu sredina i napad. Apostolovic doveden sa klupe Radnickog iz Pirota i definitivno nije dorastao ovom rangu takmicenja, Mrkic nula takodje. Nereseno bi bio pravedan ishod ali fudbal je to, detalj i jedan trenutak nepaznje je odlucio a moglo je biti i drugacije.Glavu gore, sport je to, bice bolje !

  • voja

    14:04 // 7. 3. 2016.

    Ambijent odlican.Partizan nikad slabiji po imenima i kvalitetu tima nije gostovao u Nisu od kad fudbal postoji.opet jedno perfidno sudjenje i bar 5-6 diskutabilnih odluka sve na stetu Radnickog.Momci su dali sve od sebe ali se vidi da bilo koji kvalitetniji igrac bi resio dve fantasticne sanse u kojima su bili Apostolovic i Mrkic.Ostaje velika zal sto ovakav Partizan nismo pobedili

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: