Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

22:15, 17. 3. 2024.

| Sport

Novi poraz Radničkog - sudija svirao penal Nišlijama, pa promenio zbog VAR-a

Autor:Ljubica JocićIzvor:Južne vesti
Radnički
Novi poraz; foto: Jelena Mišić

Ni promena šefa stručnog štaba nije pomogla fudbalerima Radničkog iz Niša da prekinu lošu seriju pošto su u Kruševcu poraženi od Napretka (1:0) u 26. kolu Superlige. Ovo je četvrti poraz u nizu Nišlija kojima je u 98. minutu sudija dosudio penal, a onda nakon konsultacija sa VAR sobom, promenio odluku.

Četvrti put zaredom, 15. put ove sezone, Radnički iz Niša završio je meč bez bodova. Imao je više šansi u Kruševcu, ali ih nije iskoristio. Napredak je svoju jedinu "unovčio" i golom Bastajića u 47. minutu zabeležio 10. trijumf.

Bilo je uzbuđenja u finišu meča, kada je u nadoknadi vremena, tačnije u 98. minutu, sudija Lukić dosudio penal za goste iz Niša zbog starta nad Stajićem. Ipak, nakon poziva iz VAR sobe i gledanja snimka, sudija je svoju prvobitnu odluku povukao.

Nakon meča novi trener Radničkog Dejan Joksimović bio je kratak.

Fudbal je još jednom pokazao svoju surovost. Ne dobija uvek ekipa koja ima više šansi. Inicijativu i kontrolu koju smo imali, ali i prilike, ne uspevamo da pretočimo u pobedu. Ovo je skup odličnih pojedinaca, ali mi još nismo tim. Verujem da ćemo što pre postati tim - rekao je Joksimović.

Sa 23 boda niški tim je ostao na 14. poziciji, a u narednom kolu, koje je nakon reprezentativne pauze, dočekuje Mladost iz Lučana.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Fudbalski stručnjak

    21:23 // 20. 3. 2024.

    Vreme je da se promeni trener

  • Krus

    20:39 // 18. 3. 2024.

    Neka radnicki sad predje u bugarsku ligu...

  • Dragan Čapkunović

    19:28 // 18. 3. 2024.

    Vatreni sam navijač Napretka iz Kruševca.Radnički je odigrao sjajnu partiju i zasluženo su na kraju dobili aplauz od objektivne kruševačke publike sa zapadne tribine.Nerviraju me povici : Bugari , Bugari ! Ja uvek navijam za Radnički kada igra sa svima osim sa Napretkom.Toliko . Bravo Nišlije za briljantnu partiju u Kruševcu.Želim vam svim srcem da ostanete u Super ligi.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: