Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

21:09, 2. 11. 2019.

| Sport

Novi poraz Studenta - povele, pa završile sa -23

Autor:M. J.Izvor:Južne vesti
Marija Milovanović Student
Dvocifren broj ubačenih poena imale samo Tete Ivanović i Marija Milovanović; foto: Vanja Keser

Seriju loših rezultata košarkašice niškog Studenta nastavile su u Vrbasu, gde su igrale protiv istoimene ekipe. Iako su Nišlijke bolje otvorile meč, ekipa iz Bačke ih je u 5. kolu najjačeg domaćeg takmičenja savladala sa 77:54, nanevši im četvrti uzastopni prvenstveni poraz.

Tokom prvih 15 minuta utakmice Student ne samo da je parirao, već je i dobrim delom vodio. Međutim, do kraja poluvremena, 6 poena Marije Milovanović bilo je jedino što je niški sastav uradio - ukupno 9 poena za celu deonicu i omogućavanje protivniku da stigne do deset poena prednosti.

Ni u nastavku nije ništa bolje bilo, pa je Vrbas udvostručio svoje vođstvo. U poslednjem kvartalu Nišlijke su uspele da pariraju svojim rivalkama, ali to nije bilo dovoljno ni da se smanji zaostatak, a kamoli da se ugrozi pobeda.

Uz standardnu Tete Ivanović, koja je ubacila 13 poena i zabeležila 8 skokova, jedino je još u niškom sastavu Marija Milovanović mogla da se podiči dvocifrenim brojem ubačenih poena. Ipak, najveći indeks korisnosti imala je Dragana Dimitrijević.

Student je ostao pretposlednji na tabeli Prve lige, sa jednom pobedom, mada isti učinak imaju Novosadska ŽKA i Partizan, ali su iznad zbog bolje koš-razlike. Ispod je ostao samo još Proleter, koji ima sve poraze.

U narednom kolu, niške košarkašice dočekaće upravo ekipu iz prestonice Vojvodine, što će im biti prilika da umaknu sa začelja.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: