Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

22:06, 24. 11. 2017.

| Sport

Novi poraz odbojkaša Niša

Autor:Ljubica JocićIzvor:Južne vesti
ok nis
Nišlije nisu uspele da pobede "fenjeraša"; foto: Vanja Keser

Četvrti put u nizu poraženi su niški odbojkaši, a ovog puta bolji od njih bili su igrači Ribnice koji su na svom terenu slavili sa 3:2 u setovima. Ovo je bio prvi trijumf Kraljevčana ove sezone, a Niš ostaje i dalje u gornjem delu tabele.

Niški tim su predvodili Uglješa Ilić sa 21 poenom i pojačanje Alžirac Sofijan Hosni sa 19, ali to nije bilo dovoljno da četvrtoplasirani Niš opravda ulogu favorita u Kraljevu.

Niš je poveo na startu meča (4:1), ali su domaći igrači brzo izjednačili (12:12). Serijom 5:1 Niš je uspeo da pobege protivniku i održavajući prednost da osvoji set.

U drugoj deonici bili je izjednačeno samo na početku, ali su Kraljevčani uspeli serijama da dođu do vođstva od 17:11. Nišlije nisu uspele da stignu rivala, pa je Ribnica izjednačila u setovima.

Velika borba s vodila i u trećem setu, ali samo na startu. Nakon serije 5:0 Ribnica je polako, ali siguno došla do vođstvau setovima od 2:1.

Poenima Hosnija i Ilića odbojkaši Niša uspeli su da prednost rivala izjednače, a potom je Niš i uspeo da povede sa 14:11. Nakon izjednačene borbe Nišlije su uspele da dobiju ovaj set.

Pitanje pobednika je tako rešeno u petom setu koji je doneo puno uzbuđenja. Na kraju su domaći igrači bili bolji i poslednji set dobili sa 17:15.

Nakon nepotpunog sedmog kola Niš je na četvrtoj poziciji sa tri pobede i četiri poraza i 11 bodova.

RIBNICA - NIŠ 3:2 (17:25, 25:20, 25:14, 20:25, 17:15)

RIBNICA: Stefanović 18, Trivunić 3, Medurić 14, Milovanović 5, Paunović 19, Skakić 10, Močić (libero), Marković, Vukmirović 1, Petrašinović, Bićanin 2, Savić (libero).

NIŠ: Tokić 1, Ilić 21, Batak 6, Kovač 11, Stojković 8, Hosni 19, Jović (libero), Rakić, Milosavljević, Mijalković, Đorđević.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • ime i prezime

    12:42 // 25. 11. 2017.

    Sad ce krasa i trener nekog Islandjana da dovedu posto Srbija nema igrace

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da be, oni kao nešto tražili od Beograda. Kad ih zovu iz Beograda oni ustanu od stolicu.

Zoki Ajduk Čitalac

Tekst: Grad Niš traži od države Tvrđavu na poklon

Pronađite nas na: