Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:26, 31. 1. 2019.

| Sport

Novi remi Radnika u Turskoj, Radnički sutra protiv šampiona Slovačke

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Radnik Jenisej
Sledeći kontrolni meč Radnika zakazan je za 2. februar; foto: FK Radnik

“Fenjeraš” najjačeg ruskog prvenstva Jenisej i Radnik iz Surdulice u Turskoj su odigrali prijateljski meč, koji je završen sa nerešenih 1:1. Utakmica je, kažu u Radniku, bila veoma zahtevna i teška, pa je podsećala na pravu prvenstvenu.

Dosta šansi imale su obe ekipe, a loptu su u nogama podjednako držali i jedni i drugi. Prvi je poveo tim iz Surdulice, golom Stefana Nikolića u 23. minutu, dok je izjednačio Mihail Komolov početkom drugog poluvremena.

Ekipa iz Rusije je imala manje izmena, dok je stručni štab tima iz Srbije u drugom poluvremenu stavljao akcenat na minutažu svih igrača na pripremama. Time bi se jasno videla koncentracija pojedinaca, pogotovu novopristiglih lica i onih nešto mlađih - rekli su u Radniku.

U startnoj postavi ekipe iz Srbije našli su se: Vasiljević, Milovanović, Pajović, Stevanović, Nikolić, Kyeremeh, Ristović, Đorđević, Kojić, Stanisavljević i Zlatanović. Kasnije su u igru ušli i Ranđelović, Lekić, Miladinović, Stamenković, F. Stojanović, Pavlović, Bojić, Pejčić, Kričak, Stoiljković, Danoski i Kovačević.


Radnički sutra protiv šampiona Slovačke

Jakog rivala imaće sutra, 1. februara Radnički, u novoj proveri u Turskoj. Iako mu sada ne ide dobro kao prošle sezone, pošto zauzima 8. mesto u Fortuna ligi, Spartak iz Trnave nikako nije rival za potcenjivanje.

On u svojim vitrinama drži pehar namenjen šampionu Slovačke za sezonu 2017/2018, a ove sezone domogao se još i grupne faze Lige Evrope. Iz kvalifikacija za Ligu šampiona elminisala ga je Crvena zvezda.

Utakmica je zakazana za petak od 16 sati po srpskom vremenu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Zoki

    22:05 // 31. 1. 2019.

    Da li sudi neki naš sudija, da odigram na Radničkog??

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: