Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

20:26, 2. 5. 2022.

| Sport

Novi remi bez golova u duelu Čukaričkog i Radničkog

Autor:M. MitićIzvor:Južne vesti
Radnicki Nis - TSC_11
Peti uzastopni remi dva tima, čak četiri meča završena bez golova; foto: S. Đ.

Peti put zaredom meč Čukaričkog i niškog Radničkog završen je nerešenim rezultatom, a čak četiri, uključujući i današnji na Banovom brdu, završeni su bez golova rezultatom 0:0. Niški tim je tako prekinuo seriju od dve vezane pobede i sa ovim bodom se ponovo izjednačio na deobi 4. mesta sa ekipom Voždovca.

Fudbaleri Čukaričkog bili su konkretniji rival na startu meča, ali su ozbiljnije ugrozili gol ekipe iz Niša tek u 23. minutu kada je nakon velike gužve u kaznenom prostoru Puškarićev šut odbranio Dujmović. Ekipa Radoslava Bataka na terenu je delovala vrlo disciplinovano, videlo se da ne žele da previše rizikuju, a prvi udarac ka golu Brđana uputio je Kovačević.

Najbolju akciju u prvom delu domaći su izveli u poslednjem minutu, međutim Aganspahić je ostao za malo kratak nakon kombinacije njegovih saigrača, pa je lopta završila u naručju golmana niškog tima.

Mnogi bolji ritam utakmice viđen je na početku drugog poluvremena. Iako nije bilo izglednijih prilika oba tima igrala su brže, dva puta ka golu Čukaričkog šutirao je Mitrović, ali njegovi udarci nisu doveli do promene rezultata.

Pokušali su treneri obe tima da svežim igračima sa klupe nešto promene, Batak je promenio i formaciju, međutim do kraja meča se većinom igralo između dva šesnaesterca. Ozbiljniju priliku vrednu pomena imao je Aganspahić u nadoknadi vremena, ali je njegov udarac bio lak plen za Dujmovića.

Čukarički je ostao na 3. mestu tabele sa 7 bodova više od Radničkog i Voždovca koji se sa 48 bodova nalaze na deobi mesta koje vodi u kvalifikacije za evropska takmičenja. Iza njih sa 45 bodova nalazi se ekipa TSC-a.

Tim sa ”Čaira” u narednom kolu opet će gostovati u prestonici, a njihov naredni rival biće aktuelni šampion Crvene zvezda.

Linglong Superliga 34. kolo: Čukarički - Radnički Niš 0:0

Stadion: Banovo brdo;

Sudija: Đorđe Maksimović; 

Strelci: /

Žuti kartoni: Čukarički: Aganspahić; Radnički: Mlađović, Vukadinović, Arsić;

Crveni kartoni: /

Čukarički: Mićović, Stevanović, Puškarić, Šapić (od 39. minuta Drezgić), Roganović, Mijailović, Ndijaj (od 90. minuta Rogan), Kovač, Lukić (od 72. minuta Docić), Čolović (od 72. minuta Kembel), Aganspahić;

Radnički: Dujmović, Aksentijević (od 80. minuta Jovanović), Vujadinović, Savić, Mlađović, Kovačević (od 72. minuta Pejović), Arsić, Mićibući, Mesarović (od 80. minuta Stanković),Mitrović, Štulić (od 64. minuta Tomić);

 

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • I pp

    23:44 // 3. 5. 2022.

    VELIKI bod ! Idemo dalje !!!
    Ziveo RDN

  • VAR tehnolog

    17:30 // 3. 5. 2022.

    Kokezanija i dalje na sceni, zapravo njegova kuhinja ! Kuvara ima mnogo !

  • ђура

    11:50 // 3. 5. 2022.

    У Србији егзистира преко 3000 фудбалских клубова . Борити се за четврто место у Србији је велики успех . То је успех играча , тренера и Управе !

    • G

      16:24 // 3. 5. 2022.

      TAKO JE BRATE, ALAL VERA, SVI SAMO MRZE RADNIČKI U PORUKAMA, NE RAZUMEM ZAŠTO PIŠU KADA MRZE RADNIČKI, JEL TAKO, TEBI SVAKA ČAST NA OVOJ PORUCI

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: