Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:52, 4. 7. 2011.

| Sport

Novi trener niškog Radničkog

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
FK radnički Niš

NIŠ - Zvonko Đorđević novi je trener Fudbalskog kluba Radnički iz Niša. U Upravni odbor Kluba uključen predstavnik korejske firme, koja će finansijski i stručno pomoći menadžmentu kluba.

Fudbalere Radničkog u pripremnom periodu i u takmičenju u Prvoj ligi vodiće Zvonko Đorđević, nekadašnji trener Elektroprivrede, Građanskog i Zvezde iz Gnjilana. Ovaj trener vodio je i mlađe selkecije Obilića, Zemuna i Rada.

- Za početak tražim da se ne ocenjuje odmah naš rad, već kada krenemo sa takmičenjem. Drago mi je što sam došao u klub sa ovakvom tradicijom. Predstoji nam da uvedemo igrače u rad i selektujemo ih. Treba da vidimo ko može da zadovolji potrebe u višem rangu. Nišlije će imati prednost u odnosu na igrače sa strane jer su isplatljiviji i privlače više publike - rekao je Đorđević.

Prvu prozivku Đorđević će obaviti danas u 17h, a igrače od 20. jula do 3. avgusta očekuju pripreme na Vlasinskom jezeru i 7 pripremnih utakmica.

Prva je 29. jula protiv rumunskog superligaša Panduri.

Korejac u Upravnom odboru

Klub je dobio i novog člana Upravnog odbora. To je Korejac Stefan Park (Park Keun Hong), predstavnik firme FS Menadžment iz Seula, koja će finansijski pomoći klubu.

- Hong poznaje fudbal, kako naš, tako i inostrani. Dugo je u Srbiji i on će maksimalno pomoći i svojim znanjem. Bivši igrač Radničkog Dovedan ga je doveo ovde, a on smatra da je Radnički najbolja baza za menadžment. Još ispitujemo partnera, kao što i oni ispituju Radnički - rekao je Slavoljub Vlajković, predsednik Upravnog odbora Radničkog.

Kako je rekao Vlajković, na probu u Radnički će doći nekoliko domaćih i stranih fudbalera, a samo će trener Đorđević odlučiti kome će dati šansu. Prelazni rok u Srbiji se završava 31. avgusta, a Radnički prvi meč u Prvoj ligi igra 13. avugusta u Beogradu protiv Čukaričkog.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Zoran Radisavljevic

    11:07 // 18. 7. 2011.

    Vest o novom treneru je vec vise od 15 dana objavljena a dalje nista, zaista se plasim da ce biti opet Srpska liga istok ili nedaj Boze neka fuzija sto i definitivno znaci propast najvoljenijeg mog kluba, bas kao sto je primer u rukometnom Nisu.

  • MIKI Jankovic

    22:31 // 5. 7. 2011.

    Trener Radnickog je Dragan Ilic jos uvek, ali clanak je napisan svaka cast....
    Svake nedelje pokusavaju da smene coveka koji je uveo radnicki u veci rang, i osvojio kupove, i ima viziju.....
    Najverovatnije je u sukobu sa nekim novinarom pa ga svake nedelje smenjuju po zurnalu, juznim vestima......

  • Virus

    16:55 // 5. 7. 2011.

    I ja sam ocekivao nesto vise posle bombasticnih najava, nadao sam se da ce se smoci snage i naci sredstva da se na celo struke u voljenom nam klubu dovede neko renomirano ime vezano za dane najvecih uspeha Radnickog, jedan od takvih je Dusan Mitosevic koji bi svojim rejtingom, iskustvom i kvalitetom siguran sam doneo taj dugo ocekivani kvalitet ? Sad sta je tu je, trebalo bi sacekati i pustiti ljude da rade, mozda konacno dozivimo i neko lepo iznenadjenje?

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: