Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

18:55, 12. 10. 2012.

| Sport

Novo rukovodstvo u Naisi

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
branislav-mihajlovic,-naisa.jpg
Branislav Mihajlović; Foto: Narodne novine

Branislav Mihajlović, vlasnik kompanije "Resor" iz Gadžinog Hana novi je predsednik Upravnog odbora Ženskog rukometnog kluba Naisa iz Niša.

Rukometni klub Naisa imao je sednicu Skupštine na kojoj je izabrano novo rukovodstvo kluba koji će imati zadatak da se brine o jedinom niškom kolektivu koji je osvojio evropski pehar.

- Zadaci će nam biti da materijalno obezbedimo klub i da se Naisa vrati na stare staze uspeha. Takođe, da Naisa u naredne 4 godine bude u evropskom rukometnom vrhu. Naisa je klub koji je proslavio Niš u Evropi - rekao je novi predsednik kluba Branislav Mihajlović nakon Skupštine.

U Upravnom odboru biće i Dejan Mandić, regionalni direktor "Delta Generali Osiguranja", Darko Bulatović, predsednik Opštine Crveni Krst (SNS), Ljubiša Janić, načelnik Uprave za imovinu i inspekcijske poslove (URS), Vujadin Šćekić, direktor firme "Jugo Impeks", Ljubiša Zdravković, Dragan Miljković, Miomir Pešić (dosadašnji predsednik) i Miloš Milošević, bivši rukometaš Železničara i regionalni menadžer "Delta Generali Osiguranja".

Kako je rečeno na sednici, Naisa trenutno duguje 2.054.000 dinara što su dugovanja prema rukometašicama, stručnom štabu i dobavljačima. Direktorka Naise Vesna Milošević-Petrović je dodala da Grad Niš treba do kraja godine da isplati Naisi još 4 miliona dinara iz budžeta.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: