Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:10, 12. 12. 2022.

| Sport

Novosađani prejaki za Topličanin, najubedljiviji poraz od početka prvenstva

Autor:Lj. M.Izvor:Južne vesti
rk topličanin
Ubedljiv poraz Prokupčana na domaćem terenu; Foto: Lj. M.

U jednoj od najslabije odigranih utakmica od početka prvenstva, rukometaši Topličanina u 12. kolu Arkus lige ubedljivo su poraženi na svom parketu u Prokuplju od Vojvodine 16:40 (8:20). Gosti su od prvog minuta držali utakmicu pod kontrolom i ni jednog trenutka nisu dozvolili da im se Prokupčani rezultatski približe.

Nakon prošlonedeljne utakmice i nerešenog rezultata sa Metaloplastikom, rukometaši Topličanina potajno su se nadali da mogu do novog iznenađenja, ali je izostala očekivana borba na terenu, a publika koja je fanatično navijala i nosila domaće do povoljnog rezultata prošle nedelje, sinoć je nemo posmatrala debakl svoje ekipe.

Mnogi su napustili prokupačku Sportsku halu i pre kraja razočarani slabom igrom, bez želje i mogućnosti domaćih igrača da ponove rezultat i dobru igru iz prethodnih nekoliko utakmica. rk topličanin Vojvodina od početka vodila i na kraju zaslužena pobeda; Foto: Lj. M.

Mi smo znali ko je Vojvodina i ko nam dolazi u goste. Ušli su u susret od prvog minuta bez ikakvog potcenjivanja, to što su hteli - to su ostvarili, a mi smo odigrali loše. Idemo dalje, spremaćemo se za nešto slabije ekipe kojima možemo da pariramo i da igramo. Probaćemo u poslednjem kolu prvog dela prvenstva da izvučemo dobar rezultat protiv Proletera, a onda da se spremimo još bolje za nastavak - rekao je Zlatko Petronijević, trener Topličanina.

Inače, prokupački rukometaši uspeli su da se plasiraju u završnicu Kupa Srbije, nakon što su pre tri dana u Vlasotincu savladali istoimenu ekipu 28:36 (17:18).

Nakon ovog kola, rukometaši Topličanina imaju 5 osvojenih bodova iz 12 utakmica i nalaze se na 11. mestu, a do kraja prvenstva očekuje ih još jedna utakmica sa Proleterom iz Zrenjanina, ekipom koja ima bod više od Prokupčana i nalazi se na 10. mestu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: