Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:37, 21. 10. 2021.

| Sport

Novoselac: Publika nije učestvovala u tuči na utakmici druge niške fudbalske lige

Autor:T. TasićIzvor:Južne vesti
fudbal sudije KOSTA
Nije bilo publike na terenu, tvrde iz "Novoselca"; Ilustracija; foto: A. Kostić

Nakon što su iz FK Sloga iz Malče naveli da je na utakmici u niškom naselju 9. maj došlo do tuče kada je upala publika na teren, reagovao je predstavnik suprotnog tima Novoselac Marko Pujović koji navodi da publika nije učestvovala u tuči. Kako kaže, najpre je došlo do verbalnog sukoba između dvojice igrača, kasnije do tuče domaćih i gostujućih fudbalera, pa su na teren izašli članovi i jednog i drugog tima da bi sprečili veći incident.

Sloga je gostovala na utakmici u naselju "9. maj" pre deset dana kada je sportski događaj prerastao u tuču, a tada su iz tog tima naveli da ima povređenih i da je u incidentu učestvovala i publika. Iz Višeg tužilaštva u Nišu su tada potvrdili da je došlo do tuče, ali oni nisu pominjali publiku, već da je tuča izbila između dvojice igrača suprotnih timova, pa su rekli da će protiv jednog od njih biti podneta krivična prijava.

Sada su se oglasili i iz suprotnog tima, a predsednik sportskog udruženja Novoselac Marko Pujović objašnjava da na terenu nije bilo publike.

Posle od jednog u nizu preoštrog starta odbrambenog igrača Sloge 1948 nad našim napadačem došlo je do verbalnog konflikta između dvojice fudbalera koji nije ličio da će prerasti u incident. Dok je trajao taj verbalni konflikt našeg napadača i odbrambenog igrača Sloge, prišao je drugi odbrambeni igrač gostujućeg tima i rukama odgurnuo našeg igrača, na šta ovaj nije uzvratio - navodi Pujović.

Dodaje da je nakon odgurkivanja pritrčao igrač Novoselca i udario odbrambenog igrača Sloge, pa je usledila tuča domaćih i gostujućih fudbalera.

Nakon toga svi koji su bili upisani u protokol i domaće i gostujuće ekipe su uleteli u teren da spreče veći incident. Pošto je bilo veoma hladno i kišovito vreme, naši rezervni igrači su bili u svojim jaknama, a neki i u donjim delovima trenerki, tako da publike nije bilo na terenu, što stoji i u izveštaju službenih lica na utakmici - ističe.

Oko konačnog raspleta događaja kaže da čekaju odluku disciplinske komisije Fudbalskog saveza Niša, pa smatra da ne postoji razlog da kao klub budu kažnjeni, sem onih koji su izazvali incident s obe strane.

Podsetimo, u izveštaju Višeg tužilaštva stoji da je tuča izbila između dvojice igrača jednog i drugog tima, a iz policija su naveli da će po nalogu tog tužilaštva podneti krivičnu prijavu protiv 34-godišnjaka.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Vace

    08:16 // 22. 10. 2021.

    Jao Bože, pola publike uletelo na teren, a po ovome ispade da ništa nije bilo. Sramota kakvu policiju imamo.

  • LJUBITELJ FUDBALA

    16:44 // 21. 10. 2021.

    Ne govoriš istinu g.Pujoviću.Bilo je publike i svi su videli sve.Dugo vas nije bilo u takmičenju i sada kada ste ponovo krenuli odmah ste napravili probleme.Imate kompleks naselja Brzi Brod ali to naselje je daleko od vas milon godina u svemu pa i fudbalu.
    Klub iz Malče je mnogo bolji od vašeg kluba i to je činjenica.Trenirajte redovno,ne pivo već limunadu da pijete,da nađete školovanog trenera.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: