Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:52, 25. 9. 2021.

OFK Sinđelić: Brojne neregularnosti u Zoni Centar, delegiraju sudije da spreče našu ekipu da pobedi

800x600-sindjelic.jpg Apel FS RIS-a, poziv klubovima da ne učestvuju u nečasnim radwama; Ilustracija; foto: FB stranica "OFK Sinđelić"

Posle svih pet pobeda u isto toliko odigranih utakmica, OFK Sinđelić iz Niša se pred utakmicu 6. kola Zone Centar oglasio saopštenjem u kome navode da pojedini klubovi od početka sezone nameštaju utakmice, ali i da pojedinci vrše pritisak na sudije koje sude Sinđeliću da po svaku cenu najstariji niški klub ne dođu do pobede.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Hepek

    17:14 // 25. 9. 2021.

    Sindjelic je u Zoni jer su prosle godine vise od polovine klubova viseg ranga preseljeni u zonu . Po sastavu oni bi bez problema trebali sledece sezone opet u visi rang . Ali u zoni je trenutno borba novopecenih bogatuna . Skoro svaki tim ima nekog " sponzora " koji leci svoje komplekse . Ne znam samo sto se cude ovi iz Sindjelica kad je i u Super ligi stanje isto .

  • Filozof

    13:21 // 25. 9. 2021.

    Prosecni grobar vadi novinske isecke da dokaze namestanje Zvezdinih utakmica dok prosecni zvezdas vadi novinske isecke da dokaze namestanje Partizanovih utakmica. Tako godinama i svi ostali.
    Predsednik stranke 05.05. rece: "pohapsicemo tu bandu iz fudbala, smeje nam se ceo svet". Samo da smeni bivsu Vlast, uhapsi Kokezu, zavrsi BG na H2O, poveca BDP i sigurno ce vreme posvetiti bandi iz fudbala.

  • ORLJANE SITY

    22:00 // 25. 9. 2021.

    Sastanak zavrsen u ORLJANE,sutra lagano i posle utakmice fino osveženje od presednika Sinđelića čika Ice golubara.2-4 GOLA razlike za nišlije.

  • Rume Deskić

    22:32 // 25. 9. 2021.

    Kako je moguće da klub mislim na OFK.SINDJELIĆ ima sve pobede i ubedljivo je prvi a neko radi protiv njih.PA SVI KLUBOVI BI VOLELI DA TAKO RADE PROTIV NJIH.A ne kažu da na svaku utakmicu svojih konkurenata šalju emisare i sa po 100.000 dinara premiraju domaćina.To su radili i u Srpskoj ligi pa su završili u ZONI CENTAR.Naše Jedinstvo iz GM je 2 puta organizovaniji klub od ovih golubara iz DURLANA.

  • Marko Milanović

    13:17 // 25. 9. 2021.

    Sindjelic 5 utakmica 5 pobeda, a neko radi protiv njih?! Nije li malo čudno? Znaš kad bi imali sve pobede da se radi protiv njih. Pre bi rekao da pokusavaju da izvrše neki pritisak pred naredne utakmice.

    • Aleksandar Stanković

      14:20 // 25. 9. 2021.

      Sindjelic ima daleko najjači tim sastavljen od prvoligaških i srpskoligaskih igraca

    • ђура

      15:24 // 25. 9. 2021.

      Без бриге Дрвце је у ВАР соби , ту нема изненађења. Цар је први .

  • Pera Perić

    20:30 // 25. 9. 2021.

    Čeka ih teško gostovanje u Orljanu, pa po sistemu superligaša bolje je plakati pre nego posle izgubljene utakmice.

  • Kuzman

    16:35 // 26. 9. 2021.

    Kad se Car otarasi Drvceta,vratiće se ljubitelji fudbala na Bubnju

  • Durlanac

    10:06 // 26. 9. 2021.

    Ja sam stari Durlanac i gledao svaku utakmicu Sindje i svedok sam kako su im upravo ti gradski "rivali" poklanjali po 6 bodova svake sezone.Čemu ovo?

    • Aleksandar stankovic

      20:57 // 26. 9. 2021.

      Ti da gledas svaku utakmicu sindje znao bi da prosle sezone smo sa niskim klubovima imali jednu pobedu jednu neresenu i cetiri poraza strucnjaku

    • Durlanac

      22:15 // 26. 9. 2021.

      Nije reč o prošloj sezoni, već o ranijim kad je Car pomagao Sindju bodovima koji mu nikad nisu vraćeni. Odatle i ide tenzija između ekipa

  • PEVAC Gornji Matevac

    11:50 // 26. 9. 2021.

    Naše FK Jedinstvo je Mančester za golubarsku družinu iz Durlan.
    Igramo srcem za svoj klub i ne mešetarimo kao ovi iz Sinđelića.
    Golubar misli da sve zna o fudbalu i možda zna ali o stonom fudbalu ali o ovom pravom fudbalu tanak je dosta.
    Klub koji vode on,Desko i Rume nema cilj,nema perspektivu nikakvu.
    Mi se radujemo svakoj pobedi,tugujemo kad izgubimo a toga u golubarskom društvu nema.
    Idem

    • Monte Cristo

      14:07 // 26. 9. 2021.

      Ne znam zašto se javljaju gospoda iz FK Jedinstvo s obzirom da ovo saopštenje očigledno nije ni upereno protiv njih. I oni su takođe žrtve ovog sistema u kojem jedan čovek namešta rezultate kako mu odgovara. Umesto da napadnu njega oni napadaju Sinđelić

  • Pravda za sport

    15:04 // 29. 9. 2021.

    Da su svi klubovi kao Budućnost Popovac naš bi sport bi daleko na višem nivou.Jedini su klub koji pravi sportsku priču,jedini ulažu i nikada ne nameštaju.Najozbiljniji klub na jugu a možda i šire.Imaju najozbiljniji sportski centar,omladinsku školu sa skoro 500 dece,najbolji stručni kadar u svim selekcijama.Klub ove godine od grada 0 dinara e to je sramota.

  • Konstatacija

    23:21 // 26. 9. 2021.

    Utakmice se namestaju minimum pola veka,tako je bilo,tako ce i biti.Uvek se gura neki tim koji ima para i od koga ce se ovajditi i ljudi iz saveza i sudije.Nekada taj klub dogovara sa drugim klubom direktno,da mu prepuste bodove za neku protivuslugu,najcesce novac a ako ne mogu na taj nacin,sudije i savez odrade stvar.E,problem nastaje ako se dva kluba sa lovom takmice za prvaka,tad krecu dilovi.

  • Konstatacija

    23:32 // 26. 9. 2021.

    Najtuznije je sto se prvaci mnogih liga znaju jos pre pocetka samog prvenstva jer im neko iz saveza obeca unapred da ce upasti u veci rang.Tako se jos krajem prethodne sezone saznalo da ce Buducnost iz Popovca biti prvak ove sezone u Srpskoj ligi jer im je tako obecano a da se Sindjelic mora vratiti u Srpsku ligu,mada se Car tome protivi ali smirice se jer ce im obecati siguran povratak naredne.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: