Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:14, 19. 6. 2013.

| Sport

OK Niš dobio novi Upravni odbor

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
490x370-dejan-jovanovic.jpg

Šef odborničke grupe SNS u niškoj Skupštini i predsednik Odbora za imenovanja Skupštine Grada Dejan Jovanović izabran je za novog predsednika Upravnog odbora Odbojkaškog kluba Niš.

Na sednici Skupštine Jovanović je izabran za novog predsednika kluba, a kako on kaže cilj kluba je stabilizacija na finansijskom planu i povratak u Prvu ligu.

- Moramo da izađemo pred igrače i da im kažemo da za klub dolaze bolja vremena. Planiramo da obavimo razgovore sa nekim igračima, da ih vratimo u Niš. Takođe, cilj je da ekipa obezbedi plasman u Prvu ligu naredne sezone - rekao je za Južne vesti Dejan Jovanović, predsednik Upravnog odbora kluba.

Pored sportskog dela, moraju da se sredi i finansijska situacija kluba.

- Postoje dugovanja, to moramo da rešimo. Plan je da se klub stabilizuje finansijski i normativno. Moramo da obnovimo veze sa lokalnom samoupravom i sa Odbojkaškim savezom - dodao je Jovanović.

Upravni odbor kluba čine i Želimir Nešić, jedan od upravnika u hali Čair, Jelena Žarić (SNS), zamenik sekretara Skupštine Grada, Andriana Anastasov (SNS), predsednik Saveta za mlade i Ana Tasić, menadžer.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Neki tamo

    15:59 // 21. 6. 2013.

    4, 5 miliona dinara bi zavrsilo poso i garantujem, uvelo tim u super ligu kroz dve godine! To je dvadeseti deo budzeta radnickog recimo...

    • Milan Stojkovic

      17:54 // 21. 6. 2013.

      lepo je to,ali bajke su na drugom spratu.

  • kilerce

    09:52 // 21. 6. 2013.

    Ma nije mi jasno šta se radi.....OVAJ COVEK JE PROSTO PORED SPORTA ILI GA JE GLEDAO NA TV!!!!!!! A TI JELENA PREKINI DA BRANIS SVOJU STRANKU!:(((

  • Jelena Misic

    23:57 // 20. 6. 2013.

    Stari UO dao ostavku i pobegao u nepoznatom pravcu sa dugom od nekolilo miliona dinara.Novi UOima sada mnogo tezak zadatak koga niko drugi nije hteo da se prihvati.Ovo nije nikakva privilegija po meni

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: