Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:40, 27. 1. 2012.

| Sport

OK Niš dočekuje poslednjeg na tabeli

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
milan stojkovic
Milan Stojković

Odbojkaši Niša dočekaće u subotu, 28. januara od 18h ekipu Sterije koja je do sada zabeležila samo 2 pobede. Odbojkašice Studenta gostuju u Lazarevcu.

Niški odbojkaši imaju lak zadatak na papiru u 13. kolu Prve lige pošto dočekuju "fenjeraša" na tabeli. Ipak, iako Sterija ima samo 2 pobede u sezoni koliko i Niš, ova beogradska ekipa je na početku takmičenja nanela prvi poraz Nišlijama.

- Nemamo mnogo izbora, moramo većinu utakmica u narednom periodu da pobedimo ako želimo da se izborimo za opstanak. Raspored utakmica nam ne ide na ruku, ali momci imaju mnogo više motiva nego ranije. I dalje imamo problema oko termina jer treniramo po 1 sat dnevno. A nama zagrevanje pred meč traje sat i po - rekao je Žarko Stojadinović, trener Niša.

Ekipa Niša je jača za tehničara Luku Đurovića i primača Slobodana Bukvića, obojicu iz Lučana. Klub je napustio Peđa Pržić. Niš je do sada ostvario samo 2 pobede i to protiv Novog Sada na stratu sezone i protiv Jagodine u poslednjem kolu jesenjeg dela.

Utakmica sa Sterijom će biti odigrana u subotu, 28. januara od 18h u sali OŠ "Mika Antić".


Odbojkašice Studenta gostuju Lazarevcu

Niške odbojkašice će u subotu, 28. januara od 15h odigrati meč 13. kola Prve lige protiv ekipe Lazarevca u Lazarevcu. Student je do sada upisao 3 pobede i nalazi se na 9. mestu, dok je Lazarevac na petoj poziciji sa 2 pobede više. U prvom delu sezone Lazarevac je slavio u NIšu sa 3:0.

- Lazarevac je realno jača ekipa od nas. Fizička priprema u pauzi je malo odnela danak, pa su devojke u prethodnoj utakmici bile malo sporije. Sada ćemo igrati bez primača Ivane Balović koja ima obaveze na fakultetu i to je veliki hendikep za nas. Ostale devojke su spremne, sve su dobro trenirale cele nedelje. Daćemo svoj maksimum i nadam se dobrom rezultatu - rekla je Dragana Sekulović, trener Studenta.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: