Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:25, 12. 11. 2013.

| Sport

OK Niš spreman za duel sa Vojvodinom

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
ok-nis.jpg
Odbojkaši Niša spremni čekaju duel sa superligašem

U sredu, 13. novembra u hali Čair Odbojkaški kub Niš dočekuje najuspešniji odbojkaški klub u Srbiji Vojvodinu u osmini finala Kupa Srbije.

Odbojkaši Niša su trenutno prvi na tabeli Druge lige Istok sa maksimalnim učinkom od 4 pobede i bez izgubljenog seta.

- Za nas je veliki uspeh što smo došli u priliku da protiv jednog takvog protivnika pokažemo šta možemo da uradimo sa ovom ekipom. Imali smo puno uspeha u Kupu i ligi, ali nismo imali tako jakog protivnika, možda ni približno tako jakog. Naša sprema, trenutna forma nema bolji test - rekao je Žarko Stojadinović, trener OK Niša.

stojadinovic i stojkovic Dogovor kuću gradi: Žarko Stojadinović i Milan Stojković Hala Čair je tek prošle nedelje obnovljena i sređena za utakmice, a upravo će odbojkaši Niša i Vojvodine odigrati prvi susret.

Nažalost, odbojkaši Niša nisu dobili termin da treniraju u hali, ali to im neće predstavljati problem.

- Dobra stvar je što imamo više informacija o njima nego oni o nama. Imamo dobar spoj mladosti i iskustva u ekipi. Ne idemo sa belom zastavom protiv Vojvodine, bez obzira na njihovu i našu poziciju. Motiva ima na pretek, atmosfera je već uzavrela - dodao je Stojadinović.

Vojvodina je sigurno jedna od najuspešnijih odbojkaških ekipa u Srbiji, rasadnik talenata koji su nosili reprezentativni dres.

- Nama je veliko zadovoljstvo što ćemo sutra igrati protiv takvog protivnika. Svako ko malo prati odbojku, zna da je prethodnih dvadesetak godina Vojvodina jedna od vodećih ekipa u zemlji i regionu. Biće to jedna lepa odbojkaška predstava, za nas i publiku. Utakmica je bitna za afirmaciju mladih igrača jer imamo mnogo perspektivnih momaka kojima trebaju ovakve utakmice - kaže Milan Stojković, bloker Niša.

timska kup OK Vojvodina, jedan od najuspešnijih klubova u Srbiji; foto: okvojvodina.org U Vojvodini igraju uglavnom mlađi igrači, juniorski i seniorski reprezentativci, a kapiten je iskusni tehničar Veljko Petković koji je bio član jugoslovenske reprezentacije koja je 1998. godine osvojila srebrnu medalju na Svetskom prvenstvu i 2000. godine zlatnu na Olimpijskim igrama u Sidneju.

- Ne treba pretiti Vojvodini, motiva ima na pretek. Želim da se ja i moji saigrači dobro zabavimo i pružimo lepu odbojku - dodao je Stojković.

Utakmica će biti odigrana u sredu, 13. novembra od 18:30h u hali Čair, a ulaz je slobodan.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Babakaj

    15:47 // 12. 11. 2013.

    Ajd momci, kidisite!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: