Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

18:05, 13. 2. 2021.

| Sport

Odbojkaši Niša nakon velike borbe u tri seta savladali Novi Pazar

Autor:M. MitićIzvor:Južne vesti
ok nis, ok ribnica, nis, 26 decembar 2020, foto jv vanja keser 1
Rutinska pobeda; Ilustracija; foto: JV / Vanja Keser

Četvrtu uzastopnu pobedu zabeležili su odbojkaši Niša, koji su maksimalnim rezultatom 3:0 (25:21, 25:23, 25:20), na gostovanju savladali ekipu Novog Pazara. Novom pobedom ekipa iz Niša ostaće na deobi druge pozicije sa Ribnicom.

Nakon Ribnice, Vojvodine i Spartaka, izabranici Dragana Svetozarevića upisali su pobedu i protiv poslednjeplasiranog Novog Pazara. Sva tri seta odbojkaši Niša rešili su rutinski u svoju korist, a prvi set su prelomili sredinom prvog seta pri vođstvu od 4 poena (16:12). Ta prednost održavana je do kraja ovog seta pa je na semaforu stajalo 25:21.

Malo drugačija slika viđena je u drugom setu, kada su domaći imali konstantnu prednost, ali to nisu uspeli da materijalizuju u samom finišu. Uspeli su niški odbojkaši da stignu do izjenačenja (20:20), a onda sa tri uzastopna poena i da povedu sa 2:0 u setovima (25:23). Poslednji set se igrao pod potpunom kontrlom Nišlija, koji su već na startu napravili poentersku zalihu od 4 poena (6:2). Do kraja meča, OK Niš je uspeo da održava razliku, i treći set je završen rezultatom 25:20.

Najefikasniji igrači kod pobedničke ekipe su bili Mašulović i Bardia Sadat sa po 13 poena, dok je Nikolić pridodao 10. Kod ekipe iz Novog Pazara,13 poena zabeležio je Prušević.

Četvrti trijumf ekipi iz Niša doneo novo poravnanje na trećem mestu tabele Superlige sa kraljevačkom Ribnicom, a obe keipe zabeležile su po 11 pobeda i 5 poraza.

Šansu za nastavak pobedničkog niza odbojkaši Niša imaće sledeće nedelje u Beogradu, kada će gostovati ekipi Crvene zvezde.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Dobri rezultati!

    19:39 // 14. 2. 2021.

    Jako je lepo i pre svega ohrabrujuce da nasi sportisti i pored svih nedaca u 2020. godini daju dobre rezultate! Sada jos kada im bude postavljen novi vecnik ima da bude sve bolje i bolje. Ako je ono sto se cuje ,ko ce biti novi vecnik istina,onda su pomoc sporty i rad na tom polju sigurni. Samim tim i rezultati ce biti sve veci i ozbiljniji u svim sportovima! To je sigurno... Videce se sve...

    • Razbibriga

      18:58 // 15. 2. 2021.

      Momci su dobri a ti govoris, zaslepljen, sa pozicija sns clana i bota ! Ni sam ne verujes u tog novog vecnika, koga sport nece interesovati,kao i Kacara, vec licna dobit i promocija !

  • Mico

    22:06 // 13. 2. 2021.

    Bravo Nis!!!

  • Mara

    21:00 // 13. 2. 2021.

    svaka čast

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: