Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:19, 22. 10. 2013.

| Sport

Od srede karte za Radnički - Zvezda

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
radnicki-crvena-zvezda.jpg

U sredu, 23. oktobra počinje prodaja ulaznica za fudbalsku utakmicu niškog Radničkog i Crvene zvezde, koja će biti odigrana u subotu, 26. oktobra od 19h na stadionu Čair.

Cena karte za južnu ili severnu tribinu je 300 dinara, a za istočnu ili zapadnu je 600 dinara. Informacije o prodaji karata za ložu biće poznate uskoro, kažu u klubu.

Karte će biti u prodaji na biletarnici hale Čair od srede do petka od 10h do 18h, a na dan utakmice će biletarnica biti otvorena od 10h do 19h.

Novina je da zainteresovani mogu kupiti karte i na blagajni bioskopa "Kupina", koja će biti otvorena za prodaju ulaznica od srede do petka.

U klubu kažu da ne važi besplatan ulaz za penzionere i za decu jer je utakmica visokog rizika.

Karte su u prodaji i preko Interneta, a možete ih poručiti preko stranice TicketLine-a.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • igor momcilovic

    21:32 // 23. 10. 2013.

    Ko je gledao radnicki sa "manjim" klubovima neka dodje da gleda I RADNICKI sa zvezdom.a ko hoce da gleda ZVEZDU sa radnickim I nije potreban pravim meraklijama.pa jos bi sad I decu da ubace.ja sam rec

    • Igor

      09:17 // 24. 10. 2013.

      Kako vam nije jasno da uprava ovim zeli da skupi pare za kaznu FSS zbog kasnjenja od 5 min.Nasamario ih Dzajic,podrzali Zvezdu a sad odjednom ja da placam.Neka im da Dzaja pola miliona.

  • RDN

    21:25 // 23. 10. 2013.

    E pa ne moze sve za dzabe,nekad morate i da platite!Deca mogu na stadion sa kartom i sigurnim mestom.Da je besplatno gazili bi jedni preko drugih,kako onda zastiti decu?Ali to nije vazno ako je za Dz!

    • Igor

      09:13 // 24. 10. 2013.

      A kako se do sada nismo gazili?Partizan pre 2 meseca,Zvezda marta meseca,Zvezda prosle godine,besplatno deca a sada cemo da se gazimo.Nije nego.

  • Moca Meraklija

    19:03 // 23. 10. 2013.

    Moj predlog je da cena za sever bude 1000 dinara, a za jug 150. Ja razumem da Nislije nemaju para ali su mogli sezonsku da kupe pa sad ne bi kukali. Najvise bune oni sto idu kad igramo sa blizancima.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: