Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:39, 14. 7. 2019.

Od sutra prodaja karata za meč Radničkog i Flore

Stadion Čair Nišlije će moći da bodre Radnički sa severne, zapadne i istočne tribine, jer je južna zatvorena; foto: Vanja Keser

Revanš prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, u kome će se nadmetati Radnički i estonski tim Flora, igraće se u četvrtak, 18. jula na “Čairu”. Ulaznice će moći da se nabave od ponedeljka, 15. jula do dana odigravanja utakmice, kažu u niškom klubu, na biletarnici hale “Čair”.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • navijac

    14:38 // 14. 7. 2019.

    Tesko da ce biti vise publike. Mnogo su se obrukali igrom, tako da retko ko veruje u ovaj tim.

  • Nenad

    16:14 // 14. 7. 2019.

    Ma ne dolazim ni da je dzabe!Bruke jedne!Bolje za te pare da si izvedem decu na izlet nego vama da punim dzepove.Malo imate,zasitili ste se pa vas mrzi i da igrate.

  • Sava

    16:34 // 14. 7. 2019.

    Karta ne treba biti skuplja od onih za prvenstvene utakmice,jer protivnik nije ništa atraktivniji od recimo vojvodine ili čukarikog,a pri tom je loš rezulatat,a igra katastrofalna i trebalo je privući ljude pristojnom cenom,jer će im podrška biti preko potrebna,ovako par hiljada gledalaca plafon

    • Realan

      00:02 // 15. 7. 2019.

      Najpametniji komentar koji sam procitao. Potpuno se slazem sa tobom. Nemam sta da dodam sve si rekao.

  • Milan Mitic

    19:44 // 14. 7. 2019.

    To što prolazi u našoj ligi nema šanse da prođe u Evropi. Radnički je projekat SNS/SPS i kao takvog ja ga i dalje bojkotujem.

  • roki

    09:35 // 15. 7. 2019.

    Za te pare i uopste-bolje cu sednem u neki kafic uz pivo i kaficu i gledam lepe devojke kako setkaraju u punom zanosu Pobedinom,makar cu da imam sta da vidim.....

  • gari

    14:02 // 14. 7. 2019.

    Bolje da ulaz bude slobodan(možda neko i dodje), biće više redara nego publike...

    • niš

      16:37 // 14. 7. 2019.

      nigde u evropi se takmičenja pod okriljem UEFA ne igraju sa besplatnim ulazom. mislim da i UEFA to ne dozvoljava.

  • Proruski aktivista i sin

    08:36 // 15. 7. 2019.

    Gosn trener,da si ides kući dok je vreme

  • milorad

    22:05 // 14. 7. 2019.

    Ne igra se fudbal pod silom, "na sve ili ništa". Nije fudbal borba gladijatora,već igra u kojoj publika - navijači,dolaze da uživaju, razume se , u okvirima objektivno mogućeg,odnosno umeća i spremnosti igrača i stručnog štaba.
    U sportu se i dobija i gubi. Ali kada vi ostavite srce na terenu, kada imate prečku, stativu, ne sviran penal,a uz to autogol,i izgubite, znajte da vam niko neće zameriti.

  • boki

    09:57 // 15. 7. 2019.

    Mogu sa velikom sigurnoscu da se opkladim da devedeset posto ovih koji komentarisu Radnicki nikada nisu ni isli na utakmicu niti su navijaci Radnickog. To su dezurni pljuvaci koji do podneva mrze sebe a od podneva ceo svet, ljudi promasenih zivota kojima svi i sve smeta i utehu nalaze u pljuvanju, tako da njihova misljenja nikog ozbiljnog i ne doticu. Zalosno ali to je istina.

    • Roki

      19:31 // 15. 7. 2019.

      Ja sam prijatelju gledao Radnicki jos sa Hajdukom Split,Dinamo Zagreb,Velez,gledao sam ih u Srpskoj Ligi protiv Cara Konstantina,Zitoradje,Sindjelica,Srema pa sve do danas.Ali da sad stvarno nemaju tim i da su ostala 3-4 igraca iz prosle sezone-stvarno nema smisla.Bez obzira da li cemo da prodjemo Floru ili ne.

    • Gari

      17:54 // 16. 7. 2019.

      Izgubio bi 100%! To što se kritikuje Radnički, kad igraju loše, kad su spori ko babe, kad su neuigrani, bez elana, želje, bez ikakve borbenosti, ŠTO BRUKAJU RADNIČKI I DRES KOJI NOSE-to se sinko zove LJUBAV prema timu za koji se navija!! Sadašnje "meraklije" nemaju veze šta je Radnički i kakav je to tim bio! Nisu bežali iz škole da gledaju Kup UEFA, Dandi Junajted, Fejnord, Hamburger, AZ67...

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: