Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:20, 21. 12. 2010.

| Sport

Odbojkaši Niša dočekuju Vojvodinu u Kupu

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
Odbojkaši Vojvodine; foto: okvojvodina.org

NIŠ - U prvom meču četvrtfinala Kupa odbojkaši Niša dočekuju Vojvodinu. Meč je u četvrtak, 23. decembra od 19h u Sali OŠ Mika Antić. Ulaz je besplatan.

Ekipa Niša će ovu godinu završiti utakmicama četvrtfinala Kupa Srbije. Na kraju polusezone Prve lige Niš se nalazi na pretposlednjem mestu sa 11 bodova.

- Protiv Vojvodine očekujem punu halu i veliku podršku sa tribina. Takođe očekujem da, pre svega, steknemo malo iskustva iz tog meča, da vidimo na kom smo nivou u odnosu na Vojvodinu jer odavno nismo igrali sa superligaškim klubom koji je pri vrhu. Možda će nam puna hala ili dobar servis doneti neku šasnu protiv njih, mada Vojvodina je Vojvodina – rekao je Stanko Nečevski, odbojkaš Niša.

Vojvodina je trenutno treća na tabeli Superlige sa 7 pobeda i 2 poraza. Do sada, novosadska ekipa je 13 puta osvojila prvenstvo države, a 11 puta nacionalni Kup. Takođe, dva puta je osvojila treće mesto u Kupu evropskih šampiona, a jednom treće mesto u Kupu pobednika kupova Evrope.

- Nadam se da ćemo pružiti dobru igru. Favorit je Vojvodina, a mi ćemo u meč ući maksimalno motivisani. Nadam se da će doći puno ljudi jer Niš nema često priliku da vidi jednu od najboljih naših odbojkaških ekipa – rekao je Žarko Stojadinović, trener Niša.

Svi igrači su spremni za ovaj meč, a u tim se posle povrede vraća i Nikola Šribar. Iz ekipe je posle poslednjeg kola polusezone otišao korektor Marko Madić.

Meč se igra u četvrtak, 23. decembra od 19h u sali Osnovne škole „Mika Antić“, a ulaz je besplatan. Revanš je u subotu, 25. decembra u 15h u Novom Sadu.

Plasman u polufinale 46. Kupa Srbije izboriće uspešnije ekipe iz dve utakmice. Ako obe ekipe ostvare po jednu pobedu, plasman u polufinale izboriće tim koji ima bolji set količnik. Ukoliko je set količnik identičan, o plasmanu na Finalni turnir odlučiće poen količnik iz svake utakmice pojedinačno. Ukoliko je i poen količnik iz svake pojedinačne utakmice identičan, o plasmanu u polufinale odlučiće “zlatni set”.


Ostali parovi četvrtfinala Kupa:

Spartak Subotica – Radnički Kragujevac
Spartaj Ljig – Partizan
Jedinstvo Stara Pazova – Crvena zvezda
 

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: