Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:26, 9. 10. 2021.

| Sport

Odbojkaši Niša i Radničkog u borbi za prvu pobedu u sezoni

Autor:M. MitićIzvor:Južne vesti
ok nis
Utakmica se igra od 17 sati; Ilustracija; foto: JV / Vanja Keser

Nakon poraza u pet setova od ekipe Spartaka iz Ljiga, niški odbojkaši večeras od 17 sati u hali ”Čair” igraće protiv kragujevačkog Radničkog, koji je takođe na startu sezone doživeo poraz.

Izabranici Dragana Svetozarevića prošle nedelje ispustili su vođstvo od 2:1 u setovima i tako propustili šansu da odmah na startu upišu u pobedu. Neće im biti lako da ostvare pobedu ni u 2. kolu, s obzirom na to da će ekipa iz Kragujevca imati imperativ pobede, posle iznenađujućeg poraza od Spartaka iz Subotice.

Pržić, Mašulović i Jelić su u Ljigu pokazali da će biti glavna snaga tima iz Niša u ovoj sezoni, a taj trojac će i večeras pokušati da svojim poenima pomogne timu da se upiše prvi trijumf.

Sa druge strane, najveća opasnost preti baš od nekadašnjeg igrača Niša Kovača koji je u prošlom kolu bio najraspoloženiji u timu Radničkog. Dodatnu sigurnost na prijemu izabranicima Dragana Kobeljskog pruža i dugogodišnji prvi libero srpske reprezentacije Neven Majstorović.

Istorija međusobnih duela je na strani Niša, pošto je u oba duela prošle sezone ekipa Dragana Svetozarevića bila uspešnija, ali se od tada situacija promenila, pošto su iz Niša su otišli igrači koji su prošle sezone bili nosioci tima.

Ulaz u halu ”Čair” je slobodan.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: