Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

19:22, 20. 11. 2010.

| Sport

Odbojkaši Niša izgubili od Kleka

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti

NIŠ – Odbojkaši Niša poraženi su od Kleka rezultatom 3:1 u 7. kolu Prve lige nakon čega su ostali na pretposlednjem mestu tabele.

NIŠ: Madić 15, Pejčić 1, Šribar 1, Perić, Petković 7, Milanović 24, Nečevski 4, Stojković 17, Ristić (libero), Ranđelović, Kostadinović (libero).

KLEK: Tomić 5, Crnjanski, Lazić, Ateljević Z. (11), Ateljević M. (26), Kosoljević (libero), Tanović (2), Trišić, Ivković (1), Providžalo (9), Petrović (7), Slavnić (libero).

Odbojkaši Niša nisu uspeli na svom terenu da prekinu seriju od tri poraza u nizu.

- Očekivali smo bar bod u ovoj utakmici. Klek je dobar protivnik, odlično su igrali. Mi idemo dalje, moramo u narednim utakmicama da odigramo mnogo bolje.Bodovi su nam neophodni za opstanak u ligi – rekao je Dejan Milanović, najbolji poneter u timu Niša.

Od početka prvog seta Klek je igrao bolje u polju i uspeo da dobije prvi set sa 25:23. U drugom setu Niš je zaigrao bolje pa je dobio set 25:18.

- Bila je tvrda utakmica, ali smo uspeli u završnicama setova da odigramo bolje. Zabeležili smo mnogo važnu pobedu – rekao je Milorad Kijac, trener Kleka.

U trećem setu Klek je opet bolje igrao u polju, a Niš je napravio više grešaka na servi. Klek dobija treći set rezultatom 25:21, a četvrti 30:28 pošto je iskoristio petu set loptu.

- Pre polaska smo znali da neće biti lako. U ovoj ligi su sve ekipe izjednačene, ali se izdvajaju 3 ili 4 tima. Pribojavali smo se ekipe Niša, ali smo uspeli da zabeležimo pobedu na teškom gostovanju – rekao je Miloš Ateljević, korektor Kleka.

Niš posle 7 kola ima 2 pobede i 5 poraza i nalazi se na pretposlednjem mestu sa 5 bodova.

- Bili su nam potrebni bodovi, imali smo tri vezana poraza. Rezultatski nisam zadovoljan, protivnik je imao više raspoloženih igrača. Nismo zadovoljni, ali idemo dalje – rekao je Žarko Stojadinović, trener Niša.

U narednom kolu Niš gostuje Jagodini.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: