Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

21:54, 9. 10. 2011.

| Sport

Odbojkaši Niša pobedili Novi Sad

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
OK Nis

U prvom kolu Prve lige odbojkaši Niša pobedili su Novi Sad rezultatom 3:0 (25:21, 25:17, 25:17). U narednom kolu Niš gostuje Steriji.

Odbojkaši Niša pobedom nad Novim Sadom počeli su novu sezonu u Prvoj ligi. Borbeno i motivisano odbojkaši Niša su od samog starta pokazali da će bodovi ostati u Nišu, a gosti osim par izjednačenja na početku prvog i trećeg seta, nije imao mnogo šansi.

- Zadovoljan sam rezultatom, željom i voljom mojih odbojkaša. Pokazali su da ulaze motivisani u sezonu. Novi Sad nije pokazao očekivanu igru, ali i mi možemo bolje od ovoga - rekao je Žarko Stojadinović, trener Niša.

Odbojkaši Novog Sada došli su u Niš sa samo osmoricom igrača, a trener nije izvršio nijednu izmenu. Ipak, Novosađani nisu predali meč unapred. Niški tim je pored dobrog servisa i prijema pokazao i raznovrsnost u igri. Tehnčar Aleksandar Pejčić je razigravao sve igrače, a najviše posla su imali pojačanje na mestu korektora Predrag Pržić i bloker Milan Stojković.

- Dugo vremena je prošlo od naše poslednje zvanične utakmice. Trenirali smo dobro od avgusta i spremali smo se svakodnevno. Opušteno smo ušli u ovaj meč, ispoštovali smo sve naročito na servisu i prijemu. Protivnik nije toliko oslabljen, kako se čini. Svaka utakmica je teška na svoj način, a mi smo se odlično pokazali - rekao je Milan Stojković, bloker Niša.

U narednom kolu Niš gostuje ekipi Sterije.

NIŠ: Pržić 16, Marinković 8, Pejčić 2, Perić, Šošić, Petković 2, Kitanović, Nečevski 4, Stojković 13, Ristić, Perić, Đokić, Kostadinović (l).

NOVI SAD: Kilibarda 3, Dupljanin, Pantić 1, Ćorluka 10, Ilić 17, Boškoćević 3, Dobanovački (l), Ristić 1.

Ostali rezultati:

SMEDEREVO - OBILIĆ 1:3 (22:25, 25:23, 22:25, 22:25)
DUNAV VOLLEY - ĐERDAP 0:3 (23:25, 24:26, 20:25)
VGSK - SPARTAK (Su) 0:3 (25:27, 24:26, 23:25)
BORAC - STERIJA 3:1 (21:25, 25:23, 25:21, 25:23)
NOVI PAZAR JUNIOR - JAGODINA 2:3 (27:29, 25:21, 13:25, 25:21, 11:15)

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: