Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

20:25, 19. 8. 2011.

| Sport

Odbojkaši Niša počeli pripreme

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
ok nis 03

NIŠ - Odbojkaši Niša počeli pripreme za narednu sezonu u Prvoj ligi. Većina igrača ostala u klubu, a biće priključeni i mlađi odbojkaši. Cilj je vrh Prve lige.

Niški odbojkaši počeli su pripreme za narednu sezonu i od starta rade naporno. Tokom prepodneva odbojkaši imaju kondicione treninge u parku Čair, a popodne ih čeka trening u sali sa loptom.

Tim se nije mnogo promenio u odnosu na prošlu godinu. Iz kluba su otišli kapiten Marko Adamović (u Spartak iz Subotice) i Nemanja Ranđelović (u Zaječar), a u OK Niš se vratio Peđa Pržić, a biće priključeni i igrači iz mlađih kategorija.

- Već se priključio i Vladimir Rajković, a doći će i četvorica mlađih. To su kvalitetni klinci i mogu dosta da nam pomognu. Jedan momak ima samo 15 godina, a pokazao je izuzetan talenat. Svi oni ispunjavaju uslove da igraju sa nama i očekujem da se dobro pokažu - rekao je Žarko Stojadinović, trener Niša.

Ceo pripremni period odbojkaši će obaviti u Nišu, a postoji mogućnost da odigraju više pripremnih utakmica.

- Nadam se da ćemo uspeti da odigramo neke kontrolne utakmice jer nam je to nedostajalo prošle sezone. Moramo ranije da uđemo u ritam, a ne kao prošle godine kada smo na početku bili loši i onda na kraju "vadili kestenje iz vatre". Nedostaje nam još jedan tehničar, a na ostalim mestima smo dobro pokriveni što igračima od ranije, što mlađim odbojkašima - rekao je Stojadinović.

Niš se prošle sezone borio za opstanak u Prvoj ligi, a pri kraju sezone je to i ostvario. Sada su želje i ciljevi borba u samom rhu drugog ranga takmičenja.

- Očekujem da se dobro kondiciono spremimo i da odigramo nekoliko prijateljskih mečeva. Nadam se da ćemo ponoviti igre iz drugog dela prošle sezone kada smo pobeđivali i favorite i kod kuće i na strani. Trebalo bi da se borimo za vrh tabele. Imamo dobru ekipu. Iz tima je otišao Marko Adamović, ali očekujem da ga na prijemu Milanović i Nečevski zamene. Peđa Pržić će dosta pomoći u napadu. On je i ranije igrao kod nas, a njegovo iskustvo će nam dobro doći - rekao je Aleksandar Pejčić, tehničar Niša.

Prema odluci gradskog veća, OK Niš će u narednom delu godine dobiti 1.250.000 dinara. Ako se ta sredstva uplate što pre to će dosta rešiti dugovanja prema igračima i trenerima prve i druge ekipe.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: