Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

19:45, 18. 3. 2021.

| Sport

Odbojkaši Niša poraženi od Partizana u prvoj utakmici četvrtfinala

Autor:M. MitićIzvor:Južne vesti
ok nis
foto: V. K.

Nisu uspeli odbojkaši Niša da upišu pobedu u prvom susretu plej-ofa četvrtfinala, pošto je ekipa Partizana u hali "Čair" nadigrala nišku ekipu rezultatom 3:1 (23:25, 25:23, 25:19, 26:24). Ekipi iz Niša nije pomogao ni Bardia Sadat koji je na ovom meču zabeležio čak 38 poena.

Sa dve nedelje zaostatka počela je serija dva tima, a razlog kašnjenja bili su pozitivni testovi na virus korona u ekipi iz Niša. To kao da je na njih ostavilo traga, pošto su beogradski crno-beli sada nadomak plasmana u polufinale. U vrlo izjedačenoj utakmici, prvi set je pripao domaćinu, zahvaljujući pre svega dobroj igri u polju gde je Sadat osvojio 9 poena i nagovestio novi dobar poenterski učinak (25:23). Ipak, od tog trenutka nisu uspevali da se povežu igrači Niša.

Partizan je uzvratio i uspeo da dođe do izjednačenja u setovima 1:1 (25:23).

Ključni parametar u statistici meča definitivno su bile servis greške, kojih je u timu Dragana Svetozarevića bilo čak 25. To su iskoristili gosti i rutinski došli do vođstva od 2:1 u setovima (25:19). Pokušao je Sadat da napadačkim učinkom podigne svoj tim, jer je na svom kontu u ovom periodu zabeležio čak 12 poena. Ni to nije bilo dovoljno da se uđe u odlučujući set, pošto su Beograđani pre svega timskom igrom dobili i ovaj deo igre rezultatom 26:24, i poveli u četvrtfinalnoj seriji.

Narednu utakmicu dve ekipe igraće u nedelju u Beogradu, a ukoliko opet izabranici Bojana Janića slave, za tim iz Niša će ova sezona u Superligi biti završena. Ukoliko odbojkaši Niša uspeju da uzvrate brejk igraće se majstorica u Nišu.

Plej-of Superlige, 1. utakmica četvrtfinala: OK NIŠ - OK Partizan 1:3 (23:25, 25:23, 19:25, 24:26)

Dvorana: Hala Čair

Sudije: Balandžić - Rogić

Niš: Mašulović 9, Djokić, Jović, Sadat 38, Milovanović 1, Konstadinović, Stojković 7, Nikolić 11, Jelić 10, Raoš, Jovanović, Savić;

Partizan: Arsenoski 3, Dopuđ, Jovanović, Marinković 14, Lekić 6, Koprivica 8, Huzejrović, Janković 7, Stašević, Cvetković, Pepić 21, Marinković, Janić;

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Petar

    08:30 // 19. 3. 2021.

    Pa vi opet prodajte igrace u toku sezone,da se predsednik i caplja nafatiraju parama,a rezultat nije bitan.
    Uprava napolje.

    • Razbibriga

      21:52 // 19. 3. 2021.

      Lako ce napolje, istrazni organi,prvo, da dodju u klub !

  • Djole

    22:45 // 18. 3. 2021.

    Kako momci da igraju ,kad dinara nisu videli ???
    Zahvaljujuci predsedniku kluba i gradonacelnici koja ce upropastiti sport u Nisu.
    Sramota.....

    • Pera

      09:47 // 19. 3. 2021.

      Kako nisu, kad su prosle nedelje primili poslednju četvrtinu za oktobar 2020!!!!!
      Gde su 300.000 eura od Grada i Saveza??

  • Aleksandar

    22:20 // 18. 3. 2021.

    Utakmica ni malo nije bila loša. Moci su se borili koliko su mogli. Da sudija nedosudi naš čist poen gostima, možda bi sve bilo drugačije. Ovako, malo pao moral, malo više zakazala serva a Partizan nezgodna ekipa i eto. Ali šta je tu je. Revenš pa kako bude. Bila je ovo još jedna užasno teška sportska godina. Držite se momci, idemo!

    • Razbibriga

      00:17 // 19. 3. 2021.

      Kada ti neko, toliko puta ,uzastopno,uzima meru i u Nisu i Beogradu, glupa je prica o sudijama ! Bilo nam drago ili ne,trenutno su bolji !

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: