Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

07:49, 4. 10. 2021.

| Sport

Odbojkaši Niša posle pet setova poraženi u Ljigu

Autor:M. MitićIzvor:Južne vesti
ok nis, ok ribnica, nis, 26 decembar 2020, foto jv vanja keser 1
Spartak preokretom naneo poraz timu iz Niša; Ilustracija; foto: JV / Vanja Keser

Nisu uspeli odbojkaši Niša da sezonu Superligi započnu pobedom, pošto su kao gosti poraženi od ekipe Spartaka iz Ljiga rezultatom 3:2 (25:16, 23:25, 23:25, 25:19, 15:12). Nepromostiva prepreka za niški tim bio je Nadazanin koji je svom timu doneo 27 poena.

Izabranici trenera Svetozarevića nisu na najbolji način započeli sezonu, a pogotovo je tim iz Niša loše izgledao u prvom setu koji su izgubili ubedljivo (25:16). U nastavku meča bili su mnogo bolji, razigrao se novajlija Pržić, a njemu se pridružili i Jelić i Mašulović, pa su odbojakši Niša sledeća dva seta uspeli da dobiju istim rezultatom 25:23.

Izgledalo je da će gosti uspeti da dođu do trijumfa, pošto im je za tako nešto bio potreban samo jedan od naredna dva seta. Ipak, povratnik u Superligi, ekipa iz Ljiga se uzdigla i dobila četvrti set rezultatom 25:19. Igrao se odlučujući peti set u kojem je ekipa Spartaka odmah na startu stekla prednost koju nije ispuštala do kraja seta, pa su tako uspeli da osvoje dva vredna boda.

Ekipa Niša će šansu da zabeleži prvi trijumf u sezoni imati sledećeg vikenda, kada će u ”Čairu” gostovati tim Radničkog iz Kragujevca.

Superliga 1. kolo: Spartak Ljig - Niš 3:2 (25:16, 23:25, 23:25, 25:19, 15:12)

Dvorana: SC Ljig;

Sudije: Jovanović - Simić;

Spartak: Kopunović, Fet 12, Vukadinović, Nadazdin 27, Matić 5, Glavnić, Griković, Lozić, Milovanović, Janković, Maksimović 13, Savić, Koničanin 8, Bekrić 19;

Niš: Pržić 18, Mašulović 14, Savić 1, Jović, Đokić 1, Milovanović 1, Miljković 1, Konstadinović 1, Živanović 4, Cvetanović, Jelić 20, Jovanović 1;

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Kuzman

    11:38 // 4. 10. 2021.

    Sudar dva igrački najgora tima,s tim što je Niš bio prejak do pre samo četiri meseca,Sotirovski hvala kao i sns -u,Svetozarevicu idi i ti

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: