Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

19:48, 2. 12. 2017.

| Sport

Odbojkaši Niša prekinuli lošu seriju

Autor:Ljubica JocićIzvor:Južne vesti
davide kovac
Davide Kovač je upisao 9 poena; foto: Vanja Keser

Pobedom nad ekipom Mladog radnika rezultatom 3:2 niški odbojkaši prekinuli su niz od šest poraza, gde su četiri pretrpeli u prvenstvu, a dva u Kupu.

Niški odbojkaši su dobro počeli meč, preko Stojkovića i Hosnija poveli sa 3:1, ali nisu bili sigurni na servis-liniji što su iskoristili gosti da izjednače. Igralo se poen za poen, ali su Požarevljani bili sigurniji i poveli sa 21:18. Nisu pomogle ni promene da Niš preokrene, pa je Mladi radnik poveo sa 1:0.

Greške Nišlija su obeležile početak drugog seta, a nastavili su da nižu i servis-greške. Mladi radnik je poveo sa 10:6, a u nastavku su domaći igrači pokušavali da stignu zaostatak. U finišu seta gosti su vodili sa 23:19, ali su Nišlije napravile seriju od 6:0, najviše zahvaljujući raspoloženom Iliću, i preokretom došle do izjednačenja u setovima.

U trećem setu Mladi radnik je bio sigurniji i poveo sa 11:4. Gostima je sve polazilo za rukom, dok su odbojkaši Niša i dalje grešili sa servis-linije. Na kraju, Mladi radnik je poveo sa 2:1 u setovima.

Blokovima Tokića i Kovača i greškama rivala Niš je četvrtu deonicu počeo sa 4:1, ali je tajm-aut gostima prijao i brzo su izjednačili i poveli sa 9:6. Neizvesno je bilo u nastavku, a Nišlije su preko Hosnija, Ilića i Bataka u finišu doneli izjednačenje u setovima.

Serijom 5:0 niški odbojkaši su počeli peti set, a uz dva poena Ilića i dva asa Hosnija domaćin je poveo sa 9:1. Pokušavali su gosti da poslednju deonicu učine neizvesnijom, ali Niš je sigurnim poenima stigao do pobede od 3:2.

Posle nepotpunog osmog kola Niš zauzima i dalje četvrtu poziciju, a u narednom kolu gostuje Spartaku u Subotici.

NIŠ - MLADI RADNIK 3:2 (21:25, 25:23, 17:25, 25:22, 15:9)

NIŠ: Tokić 4 (4 bloka), Rakić, Ivković, Ilić 19 (1 as, 2 bloka), Jović (libero), Batak 5 (1 as, 1 blok), Kovač 9 (2 bloka), Milosavljević, Stojković 8 (2 bloka), Mijalković, Đorđević, Hosni 29 (2 asa, 4 bloka).

MLADI RADNIK: Duduj 11, Savić 12, Kovačević 9, Ilić 3, Medan 2, Tonić, Buša, Lončar, Popović 13, Ilić (libero), Jelić, Čupković 16.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • trovac

    21:16 // 4. 12. 2017.

    Cestitao bih igracima!

  • Nislija

    14:31 // 3. 12. 2017.

    Ja ne znam sta se desilo pa da dodje tolika publika i toliko nosi nislije do pobede posle 3 godine oko 400 ljudi da prate ok nis

    • RonBa

      16:16 // 3. 12. 2017.

      desilo se to da su dosli studenti Difa da vode zapisnik koji im je obavezan u nastavi,inace kako klub radi marketing ostali bi u publici samo bliza rodbina i po koji simpatizer...

  • Nislija1994

    01:09 // 3. 12. 2017.

    Svaka cast nasim odbojkasima, na ovoj tesko izvojevanoj pobedi.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: