Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

22:05, 16. 12. 2011.

| Sport

Odbojkaši Niša prekinuli štrajk

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
ok nis pripreme

Odbojkaši Niša u ponedeljak, 12. decembra stupili u štrajk zbog neredovnih termina za trening i "neaktivnosti Uprave". Na sastanku sa Upravom, postignut usmeni dogovor.

U niškoj muškoj odbojci i dalje problemi. Igrači su vezali 9 poraza pošto nisu pobedili od prvog kola. Ove sezone niški odbojkaši imaju problema i sa terminima za treninge. Nezadovoljstvo je raslo, pa su odbojkaši stupili u štrajk.

- Bili smo nezadovoljni što imamo 9 uzastopnih poraza, a ništa se nije dogodilo. Niko nam se nije obratio, kritikovao ili analizirao poraze. Nismo imali termine za trening, pa smo bili ogorčeni. Bez pripreme nema ni opstanka u Prvoj ligi. Nemamo dovoljno igračkog kadra, pa smo zahtevali da se dovede i pojačanje - rekao je Milan Stojković, bloker niškog tima.

Igrači su obavili razgovore sa menadžerom kluba Toplicom Stojanovićem i postignuti su usmeni dogovori.

- Dogovorili smo se da se vratimo treninzima, gospodin Stojanović je rekao da će obezbediti termine. Takođe je rekao da je u pregovorima sa par pojačanja, a rekao je i da ćemo u ponedeljak dobiti jednu platu. Imamo njegovu reč, pa ćemo da vidimo - dodao je Stojković.

Problem sa nedovoljno termina odbojkaši imaju već duži period. Nedeljno imaju 2 ili 3 puta po sat vremena i to nije dovoljno za pripremu i igranje u Prvoj ligi.

- Igrači su tražili termine, a mi ih dobijamo u 23h. Dobili smo u ponedeljak na upotrebu malu salu u Čairu, ali nije bilo struje tamo. Zvao sam Upravu za sport da nam izađe u susret ili ćemo morati da kupujemo termine od škola. Hala Čair nije više sportska, sada je sajamska. Grad nam duguje 700.000 dinara, a nama je do 25. decembra prelazni rok. Pregovaramo sa par pojačanja, ali ne znam šta mogu da im ponudim - rekao je Toplica Stojanović.

Igrači će ipak izaći na meč sa Jagodinom u subotu, 17. decembra od 19h.

- Najbitnije mi je da se ne povrede jer nedovoljna priprema dovodi do povreda. Zdravlje je najbitnije. Nisu radili poslednjih mesec dana redovno, ne verujem da će propuštanje jednog termina ove nedelje promeniti nešto u njihovoj igri - rekao je Žarko Stojadinović.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • The doktor

    15:00 // 17. 12. 2011.

    Smeniti predsednika kluba jer lose vodi klub. Posle 9 poraza i strajka igraca on ce "pokusati" da resi problem. A sta je radio do sada ??

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: