Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:23, 15. 10. 2020.

Odbojkaši Niša žele da se u Subotici vrate na pobedničke staze

marko nikolic, ok nis, nis, septembar 2020, foto jv vanja keser Veruje u pobedu; foto: JV / Vanja Keser

Posle tri startna trijumfa i dva vezana poraza, odbojkaši Niša u petak, 16. oktobra igraju u Subotici protiv Spartaka meč šestog kola Superlige. Kapiten niške ekipe Marko Nikolić veruje da njegova ekipa može do trijumfa koji će ih vratiti na pobednički kolosek, a veliku pomoć imaju sa klupe pošto je prvom treneru Draganu Svetozareviću istekla suspenzija.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Aleksandar

    16:11 // 16. 10. 2020.

    Jesu dva poraza u nizu ali ne treba TO da brine.Utakmice su bile teške,protivnici jaki,po gotovu Ribnica.Ali Brine TO što bukvalno samo jedan ili dva igrača izgaraju na terenu,zna se ko su,da ih ne imenujem.Brine to što nekako nema hemije,tim nema dušu,nema harmoniju. Bledunjava slika prošlogodisnje ekipe.Čaplja,poradi na samopouzdanju momaka,digni ih!Tehnika je dobra ali je igra mlaka. Ajmo bre!

  • Nišlija

    08:05 // 16. 10. 2020.

    A zašto Stojković,nije više kapiten???

  • Kalimero

    18:56 // 16. 10. 2020.

    Sve si brate u pravu! Kao da nema ni motivacije ni duse. Stojkovic vise na klupi nego u igri, Jela menja Jovica umesto da oboica igraju u prvom timu. Dzimi gine za svaku loptu al dzabe kad smec ne radi. Ili se jos nisu skapirali ili je pozadina price nesto drugo. Idemooo ekipooo!

  • Jole

    20:51 // 16. 10. 2020.

    Aco brate sve si u pravu! Nikad vise ekipa kao prosle godine. Ili su jos uvek neuigrani ili je pozadina cele price drugacija. Dosli neki novi momci pa zavode red ovim starim...a nema ni para...to je kljucna stvar!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: